sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viime viikon juttuja

Siis todella nihkeästi on nyt kortit liikkuneet! Viime viikon aikana ainoastaan kaksi korttia meni perille :/ Toinen niistä oli viime postauksessa näkynyt tiikeri-kortti, jonka merkkasikin samana päivänä suosikikseen seitsemän ihmistä :D! Ei oo mikään muu mun lähettämä kortti noin nopeesti keränny suosiota hihii.

Belgiaan ja Malesiaan
Ihan uus maa! Malesiaan en oo vielä koskaan ennen lähettänyt korttia :) Hän oli sitä paitsi vasta saanut kolme korttia, joten onhan se tietynlainen kunnia päästä lähettämään sinne kortti, varsinkin kun aluksi jokainen saapunut kortti on erityinen :) Mutta sitten ne saapuneet kortit!

Valko-Venäjä
 Ihana Cheburashka :)

Ranska
 Tässä on kuulema kyseessä sellaiset vuosittaiset valofestivaalit ja siksi talot on valaistu noin värikkäiksi. Tuli ihan mieleen Lux Helsinki (jota en ikävä kyllä päässyt paikanpäälle katsomaan, mur!)

Saksa

Usa

Kiina
 Kiinan kortissa oli aivan ihanat postimerkit, niissä oli apinoita ja norsuja <3 Ja onhan noi pingutkin ihania :)

Uusi-Seelanti
Ensimmäinen kortti Uudesta-Seelannista! Oon halunnu matkustaa sinne jo vaikka kuinka kauan! Saa nähdä onko koskaan niin hyvä taloudellinen tilanne että semmonen tulee mahdolliseksi :D

Valko-Venäjä
Tykkään tästä <3 Tää on sellanen tavallista leveempi kortti, samoin kun on toi Uuden-Seelanninkin.

Taiwan
Niih! Siinäpä ne. Nyt vaan kovasti toivotaan että rupeaa noi kortit menemään perillekin, puuttuu nimittäin enää kahdeksan korttia että tulee sata täyteen ;)

3 kommenttia:

 1. Se on kyllä kiva tunne ku huomaa et lähetetty kortti on saanu paljo tykkäyksiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ja sit jos on omasta mielestä lähettäny hienon kortin eikä sillä oo yhtää tykkäystä nii sit ärsyttää että hei ettekö te nää miten kiva tää on :D!

   Poista
 2. mulkin kulkee kortit tällä hetkellä todella hitaasti :( kivoja kortteja! :)

  VastaaPoista