perjantai 3. tammikuuta 2014

Postcrossingin vuosi 2013

Top 3

Yllä olevat kortit keräsivät vuonna 2013 eniten suosikkimerkintöjä muilta käyttäjiltä; Jalkasilmäkortti 9 kpl, tiikerikortti 8 kpl ja muumikortti 7 kpl.
In 2013 these cards were most marked as favourite by other postcrossing users. Eye card was marked as favourite 9 times, tiger card 8 times and moomin card 7 times.

Saapuneet ja lähetetyt
Vuonna 2013 lähetin 121 korttia ja vastaanotin 123 korttia. Kuten yllä olevasta kuviosta näkee, oli alkuvuosi huomattavasti aktiivisempaa aikaa postcrossingissa kuin loppuvuosi :D Johtuu varmaan osittain siitä, että helmikuussa liityin swap-bot.comiin ja se veikin aivan mennessään.
In 2013 I sent 121 cards and received 123 cards. As you can see, I was much more active postcrosser in the beginning of the year :D I joined swap-bot.com in February so that can be one reason.

Lähetettyjen top 3 maat vuonna 2013
Top 3 countries by sent postcards

Saksa/Germany 19 korttia/cards
Usa 13 korttia/cards
Hollanti/Netherlands 11 korttia/cards

Vastaanotettujen top 3 maat vuonna 2013
Top 3 countries by received postcards

Saksa/Germany 17 korttia/cards
Hollanti/Netherlands 13 korttia/cards
Venäjä/Russia 13 korttia/cards

4 kommenttia:

 1. Siis miten tän postcrossing -homman voi aloittaa? Kuinka kallista se on? Lähetetäänkö aina kortteja ja sitten jonkun tietyn kanssa uudelleen kun on tekemisissä niin paketteja? :D Ketkä saa tietää mun osoitteen sitte? :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postcrossing itsessään ei maksa mitään, sivustolle voi liittyä ilmaiseksi. Kustannukset riippuu siitä kuinka paljon kortteja lähettää :D Yksi 1. luokan postimerkki maksaa tätä nykyä 1 euron. Alkuun pääsee tekemällä tunnukset postcrossing.com sivustolle, ja pyytämällä sivustoa arpomaan vastaanottajan sinun kortille. Alkuun kortteja voi olla matkalla vastaanottajilleen max. 5 kpl ja määrä nousee aika ajoin kun lähettämiäsi kortteja menee perille. Maksimimäärää ei tietenkään ole mikään pakko pitää liikenteessä :) Mitään paketteja postcrossingissa ei ole tarkoitus lähetellä, postikortteja vain. Ja samojen ihmisten kanssa ei olla toistuvasti tekemisissä, vaan vastaanottajat ja lähettäjät ovat ihan satunnaisia... Ja sun osoite ei tuu siellä julkisesti näkyville, sen saa ainoastaan se ihminen, jolle sivusto antaa sun osoitteen kortin lähetystä varten :) Kun pyydät sivustoa arpomaan sulle vastaanottajan, saat samalla koodin, joka täytyy ehdottomasti muistaa kirjottaa korttiin, jotta vastaanottaja pystyy rekisteröimään kortin saatuaan sen. Aina kun joku rekisteröi sun lähettämän kortin, annetaan sun osoite jollekkin joka vuorostaan lähettää sulle kortin :)

   Auttoikohan yhtään tämä vastaus? :D

   Poista
  2. Auttoi, kiitos! :D

   Poista
 2. First postcard is amazing, different and beautiful :) You sent a lot of postcards, this year I sent only 30 postcards, but I think that this year will be much more productive.

  VastaaPoista