sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kaikenlaista pitkästä aikaa

Viime postaukseen sain yllättäen tällaisen Liebster-tunnustuksen! Kiitos paljon Jenny :) Sitten on muutama kortti on taas esiteltävänä.

Taiwan
Ensimmäinen on Taiwanista. Miks musta tuntuu että yleisesti ottaen kaikki sulosimmat ja näteimmät kortit tulee tuolta Kauko-Idästä kuten Taiwanista ja Kiinasta? :D Siellä ymmärretään tällaisen pienen söpöilyn ja piperryksen päälle! Ja kaikilla niillä on hirveän pieni, tasainen ja siisti käsiala? Ainakin niissä korteissa mitä oon tuolta päin saanu :D

Valko-Venäjä
Sitten on 10-vuotiaalta pojalta Valko-Venäjältä. Eipä mitään erityistä lukenu tässä kortissa. Tulispa mulle joskus lasten osotteita postcrossingissa niin voisin liimailla kortin täyteen tarroja! :D Tarrat on ihania mut ei niitä viitti aikuisille ihmisille laitella hirveemmin:(

Saksa
Tää on saksalaiselta tytöltä joka opiskelee historiaa, ja on asunu puoli vuotta Suomessa Kauniaisissa! Hän kirjotti korttiin suomeks muutaman lauseen :) Hän on kuulemma tulossa pian taas Suomeen, Turkuun tällä kertaa. Ihana maisena tässä kortissa, tuollasilla raunioilla olis kiva käydä.

Vähän aikaa sitten oli Accessorizessa eli siinä yhdessä kaupassa kaikki tuotteet viikonlopun ajan -30% ja ostin sieltä ainakin viisi arkkia ylisöpöjä tarroja :D Vaikka mulla ei oikeestaan oo mitään käyttöä niille, mut haaveilen et joku päivä mulla olis ehkäpä mukava kirjekaveri ja voisin koristella kaikki kirjeet noilla kimaltavilla tarroilla 8). Nyt mulla olis kuitenkin mahdollista lähettää taas neljä korttia, joten taidanpa seuraavaks ottaa osotteet ja ruveta kattelemaan kortteja niihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti