maanantai 10. joulukuuta 2012

Ihmetyksen päivä

Tänään saikin ilahtua oikein kovasti, kun katsoi mitä kaikkea mainospostin välistä löytyy, nimittäin kuusi korttia saapui kertarytäkällä! Mulla on nyt peräti neljä korttia enemmän saapuneissa kuin lähetetyissä, mistähän kummasta se johtuu? Tähän ihan alkuun kaks vanhempaa korttia, joiden kuvia ei oo vaan tullut lisäiltyä tänne.

USA

Intia
Ihan eka kortti Intiasta! Mua kiinnostaa ihan hirveesti intialainen kulttuuri ja hindulaisuus, vaikkakin tässä kortissa oleva tyyppi liittyykin buddhalaisuuteen :)

Valko-Venäjä
Pöllökortti ei ole mitenkään erityinen, mutta lähettäjä kirjoitti niin pitkät ja mukavat tarinat kääntöpuolelle että se teki kyllä erityisen iloiseksi :) Ihanaa kun jotkut jaksaa kirjotella.

Ukraina
Ihana leopardi (?), harmi että tämä lähettäjä vastaavasti ei kirjottanut paljon mitään ylimäärästä :D Villit kissat <3

Kiina
Kiinan kortin postimerkit! Herkkiä ja kauniita :)
En tiiä miks mutta tykkään ihan hirveesti tästäkin kortista! Tykkään monista tyyliltään ihan erilaisista :)

Saksa
Eikös tää suklaakortti nyt ole sellainen mainoskortti, joita hyvin monet postcrossailijat profiilissaan julistaa vihaavansa? Mä kyllä tykkään näistäkin pahamaineisista ad-korteista :D Tai varmaan vähän riippuu mainoksesta, mutta ainakin tää on hauska ja jouluinen. Ja After eight on hyvää, nam!

Liettua

Venäjä
Viimeisimpänä kaiken kruunaa jouluinen Jetoy kissa! Rakkautta <3 Yllättävää kyllä tämä ei tullutkaan kaukaa idästä, vaan Venäjältä. Sain terveisiä jäisestä Siperiasta :)

Nyt vaan mielenkiinnolla odotan, kuinka kauan menee tällaisen pyrähdyksen jälkeen ennenkö seuraavan kerran taas korttipostia tulee, varsinkin kun saapuneita on enemmän kuin lähetettyjä! Hmm.

2 kommenttia:

  1. aivan ihana postikorttiblogi, liityin lukijaksi! :)

    olisi kiva jos kävisit vilkaisemassa omaani :)

    http://emmaspostcrossing.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Minä pidän noista Valkovenäjän Fauna of Belarus eläinkorteista, hieno keksintö kerrassaan!

    VastaaPoista