torstai 13. kesäkuuta 2013

Haaveillen

Nyt jos koskaan kannattaa muuten lisätä tämä blogi Bloglovinin listalle, kun pian ilmeisesti Googlen kautta seuraaminen ei enää onnistu :( Mä en tiedä vaikuttaako se Bloggerin näkymään, että häviääkö seurattavat blogit sieltäkin sitten :o Joku joka tietää voisi kertoa mulle :D! Mutta Blogloviniin lisääminen onnistuu ilmeisesti ainakin tästä!

Oon nyt pari päivää tutkiskellut teippitarhan nettisivuja, ja miettinyt miten ihmeessä ajassa pystyisi hyppäämään jo palkkapäivään :D En jaksaisi enää odottaa, haluan saada nämä jo omiin hyppysiini!


Oon nyt tykästynyt kovasti polka dotseihin! Teippitarhan uutuuksista löysin näin söpöjä teippejä, mutta harmikseni nämä ovat kangasteippiä :( Voi kunpa vaan tällaista identtistä kuosia tulisi tavallisena kuvioteippinä...<3


Tällaisten teippien perään huokailin myös :) Aika matelee palkkapäivää odotellessa, mutta sitten kun se lopulta koittaa niin näistä varmasti aika moni aloittaa matkan meidän postilaatikkoa kohti ;)


Ennen olen vain suoraan ohittanut pistikuvioidut teipit, mutta nämä kaksi kun näin niin jokin loksahti aivoissani kohdilleen :D Varsinkin tuo perhoskuvioinen on niiiiin nättiä! Noilla vois saada vaikka miten kivoja koristeluja aikaan :)! Haluan ehdottomasti tilata kokeiluun näitäkin!

Pari päivää sitten sain pari swappia mutta palailen niiden kanssa myöhemmin, nyt kutsuu työt ja iltavuoro!

2 kommenttia:

  1. Mä en tykkää bloglovinista yhtään ja varsinkin,kun mulla on monta blogia joita seurailen niin pelottaa jos kaikki katoaa :((
    Ihania teippejä.Varsinkin puputeippien tilaamista vois harkita :)

    VastaaPoista
  2. Noi mustat pitsikuvioteipit on ihanan näkösiä, pitäisköhän munki ostaa niitä..*_*

    VastaaPoista