torstai 27. kesäkuuta 2013

Kisuli joka lähti maailmalle

Tänään laitoin vihdoin postiin tämän vihkon, joka on My owl wants to go on vacation -swappia varten :3 Toisin kuin nimestä voisi päätellä, niin matkalaisen ei tarvitse olla pöllö ;) Ideana on, että vihko kiertää ympäri Eurooppaa swapin tulevien kierrosten myötä ja sitä täytellään matkan varrella matkapäiväkirjan tyyliin ja lopulta vihko palaa takaisin kotiin :).

Vihko edestä

Kynät kuvassa eivät yritä olla mitään tekotaiteellista kuvausrekvisiittaa, vaan oli pakko laittaa kannen päälle jotain että se pysyi hetken aikaa aivan kiinni :D. Löysin kuin löysinkin lopulta tarpeeksi paksun vihkon jossa oli tukevat sivut, joille on hyvä liimailla ja piirrellä. "Koristelin" vihkon kannet kauttaaltaan lehtiteksteillä ja päällystin kontaktimuovilla (mikä episodi!).  Matkaanlähtijän nimesin Vadelmaksi ;)

Vihko takaa

Omasta mielestäni vihkon takakansi on paljon siistimpi ja onnistuneempi.

Kisuli

Tässä on nyt tämä kisu joka hengailee kirjekuoressa vihkon etukannessa matkojensa aikana :). Tietääkö joku, onko tuo kyseinen kisu joku ns. tunnettu hahmo? Tuntuu niin tutulta jostain...


Tällaisessa kuoressa Vadelma lähti kohti ensimmäistä matkakohdettaan Iso-Britanniassa!

Sitten olis pari lähtenyttä kirjettä!

Kirjekaverille Suomeen

Askartelin yhtenä iltana matkailukuvaston sivuista kesäisiä kirjekuoria, tämäkin yksi sen tuokion tuotoksista :D Ihan kiva vaikka itse sanonkin!

Kirjekaverille Iso-Britanniaan

Sama kirje vielä takaa!

2 kommenttia:

  1. Nii ihan sillee btw nukkumatti on saksalainen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa hahahaha enhän mä sitä tienny :---D Mulle tuli siitä vaan mieleen Pikku Kakkonen 8D

      Poista