keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Postcrossingia!

Pari iltaa sitten tein jotain mitä en oo tehnyt pieneen ikuisuuteen... Kirjoittelin nimittäin viisi postcrossingkorttia!

To Netherlands

To Russia

To Ukraine

To Usa

To Belarus

Pari päivää sitten sain myös kirjeen saksalaiselta kirjekaverilta. Aluksi olin ihan innoissani mutta kuoresta ei paljastunutkaan odotettua kirjettä, vaan ilmoitus ettei hän enää halua jatkaa kirjoittelua :( Tuli ihan luuseri olo... No, onneksi hän sentää ilmoitti eikä vaan kadonnut :s Nyt mulla on vaan yksi ulkomainen kirjekaveri. Intoa kyllä löytyisi kirjoitella toisellekin. Mahtaa olla kyllä tosi hankalaa löytää sellainen "omanlainen" jonka kanssa olis yhteistä kirjoiteltavaa :/ Kirjoitin kyllä tuohon Valko-Venäjälle lähtevään postcrossingkorttiin, että jos häntä kiinnostaa alkaa kirjeenvaihtoon niin alkaisin mielelläni. Hän nimittäin vaikutti profiilin perusteella mielenkiintoiselta ja samoista asioista kiinnostuneelta kuin minä :)

7 kommenttia:

 1. Otan osaa :( On aina nii masentavaa saada viestii ettei kirjekaveri halua jatkaa kirjeenvaihtoa :( Itsellä on tapahtunut se kolmeen kertaan FB:n kautta ja se masensi kyllä ihan hyvin.. :( On niitä ulkomaalaisia kirjekavereita useampikin, mutta kun joidenkin kanssa luulee omaavansa hyvän kirjesuhteen mutta se onkin yksipuolista .__.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi... No on hyvä tietää ettei ole ainut kenet on "jätetty" :D Ja joo tuli heti mieleen et oonks mä tehny jotain väärin tms vaikka hän kyllä sanoi lopettamisen syyksi työkiireet :s

   Poista
 2. Ihana tuo Ukrainaan lähtenyt kortti! :-)

  VastaaPoista