perjantai 27. syyskuuta 2013

Uusia postimerkkejä marraskuussa

Marraskuussa posti julkaisee muutamia uusia postimerkkejä, jotka ovat ainakin minun mieleeni. Voi olla että tämä on jo vanha uutinen, mutta itse huomasin nämä merkit vasta äsken postin verkkokaupassa :) Tulossa on jouluksi uudet 1. ja 2. luokan merkit sekä edullinen 0,65 euron arvoinen joulumerkki. Ihanaa, että 1. luokan merkkeihin kuuluu yhteensopivat priority-tarrat! Tykkään ihan hirveästi näiden merkkien vanhanaikaisesta tyylistä ja tunnelmasta <3 Tuo enkelipostimerkki on suorastaan kaunis :)

Kuvat napattu Postin verkkokaupasta.

15 kommenttia:

 1. This is a beautiful Christmas stamps! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Definitely! They will be released 4th of November :)

   Poista
 2. Ite en oo kauheesti lämmenny näille merkeille mutta kait sitä muutaman ostaa kun joulukortit pitää laittaa matkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi :D Eipä tietenkään mikään voi olla aina kaikille mieluista :( Mäkään en noista itse kuvista välttämättä niin hirveen kovasti tykkää (paitsi enkelistä, toihan on kuin ilmetty sellainen enkeli-kiiltokuva :D<3) mut tuo tyyli sopii musta hyvin joulumerkkeihin ja miksei muullonkin käytettäväks, nuo kuvat vaan on tosi jouluiset :p

   Poista
 3. Osaisitko selittää et miten mä oon vastaanottanu enemmän kortteja ku mitä oon lähettäny :D ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on itellänikin nyt aika monta korttii enemmän vastaanotettuja ku lähetettyjä enkä kyllä yhtään tiiä mistä se johtuu :D !

   Poista
  2. Eikös Postcrossingissa jossain sanota, että jokaista lähettämäänsä korttia vastaan saa _vähintään_ yhden kortin takaisin?

   Poista
  3. No se voi hyvin olla :) Onneks niistä ylimääräsistä korteista ei jää mitään velkaa ;)

   Poista
 4. Voi ei, aivan ihania varsinkin noi priority-tarrat! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii! Musta on kiva kun moniin postimerkkeihin on alkanu tulla omia prioritytarroja ja saa niihinkin vähän vaihtelua :)

   Poista
 5. Ompa ihania! :) Tykkään tästä vanhanaikaisesta tyylistä!

  VastaaPoista