torstai 28. marraskuuta 2013

Kirjepostia

Huh, sain just äsken tietää postimerkkien hinnannoususta kun Lily tiedotti siitä blogissaan... Ja onneksi tiedotti, en olis itse varmaan huomannut asiaa ennen kuin on liian myöhäistä hamstrata postimerkkejä! Aivan käsittämätön tuo hinnannosto 15 sentillä D: No, jos nyt yrittäisi kuitenkin miettiä näitä viimeaikaisia kirjeposteja, joista osa on odottanut julkaisua jo liian kauan :)
Lily  just wrote in her blog about the upcoming changes to postal prices here in Finland. I'm really sad about that, I don't know if I can be sending even that many postcards as I'm now :( Well, here are some recent letters and swaps.

Flat mail swap from Germany
Tykkään erityisesti noista pienistä söpöistä lappusista, niitä ei koskaan voi olla liikaa! :)
I especially like those little note papers, you can never have too many of those :)

Postcards from the same swap
Postcrossing card with letter paper and stickers from Australia
Letter from Jenny, Finland

Ihanaa kirjepaperia <3
Lovely letter paper <3

Cute envelopes from JennyTosi ihanan värisiä nää keinovalossa otetut kuvat :D Ei vaan oikein koskaan kerkeä kotiin ennen pimeän tuloa niin että sais napsittua kuvia luonnonvalossa :( Joka tapauksessa, vähän tämän kirjeen jälkeen sain täytenä yllärinä Jennyltä toisenkin lähetyksen, joka oli enemmänkin paketti kuin kirje!
After this letter I got another packet from Jenny, it was a total surprise!From Jenny, too

Synttärilahja, aawww <3 Niin ihana ja söpö ja aaa :D
It was a birthday present! So cute and everything <3


Tuommoisia juttuja paketissa oli, tykkäsin kyllä kaikista <3 Kiitos vielä paljon ihanasta lahjasta!
That's what the present included <3

Letter from Emilia, Finland
Miten söpö voi olla toi kirjekuori! Se oli vähän reissussa kolhiintunut mutta tuli onneksi perille vielä yhtenä kappaleena :)

9 kommenttia:

 1. Ihana synttäripaketti!! :3 Ja muutkin postit kyllä tosi kivoja!

  VastaaPoista
 2. Onks tossa postimerkkien hamstraamisessa mitään järkee, kun eikö niitä kuitenkin pidä lätkii sitten 2014 lähtien euron edestä, että kortit menee perille? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikimerkit vastaa 1.luokkaa nimensä mukaisesti aina ja ikuisesti. Eli jos nyt maksaa ekan luokan ikimerkistä 85 senttiä, se vastaa euron arvoista merkkiä ensi vuonna. Ei tarvitse maksaa sitä ekstra 15 senttiä.

   Poista
  2. Jep, nimenomaan se että nyt esimerkiks 1. luokan merkki maksaa 0,85 e mutta hinnankorotuksen jälkeen se vastaa sitä 1 euroa minkä sais sillon maksaa uudestakin merkistä :)

   Poista
  3. Sen takia se on ikimerkki! :) Ja luojan kiitos että onkin, oon löytäny mummilta ykkösluokan merkkejä vuodelta nakki!

   Poista
 3. Tosi kiva et tykkäsit kaikesta mitä lähetin ^_^ Naurattaa ku toi mun lähettämä kirje on tommosessa kippurassa :D Ei olis pitänny taitella sitä niin jännästi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin ja PS sain sun lähettämän kirjeen eilen muistin mukaan <3 Vastaan siihen pian!

   Poista
  2. Hehe se oli tosiaan hieman kinkkinen saada pysymään ojennuksessa sellasen taittelun jälkeen :D Mulla meni myös hiukan aikaa ensimmäisen kerran saada se takas kokoon kun en oo niin hyvä tossa taittelussa :D Ja hyvä että kirje tuli perille <3

   Poista