maanantai 9. joulukuuta 2013

Kaksi jouluista vaihtoa

... ensin kyllä vähän viimeaikaisia ostoksia :) Käväisin viime viikolla Tiimarissa ja siellä oli kaikki tuotteet puoleen hintaan konkurssin vuoksi. Myymälä oli jo aika tyhjä, eikä tarraseinältäkään enää löytynyt juuri mitään kivaa :( Jotain kuitenkin piti saada mukaan, olihan se kuitenkin nyt niin halpaa... Miten hyvä perustelu!

Tiimarin ostoksia
Joulukorttien koristelua varten ostin Sinellistä ääriviivatarroja, jotka kyllä mielestäni sopivat kortteihin tosi hyvin! Olisin kyllä voinut ostaa vähän enemmän kultaisia tarroja näin jälkikäteen ajateltuna :D

Tarroja Sinellistä
Sitten niihin jouluisiin swappeihin... Ekassa swapissa tarkoituksena oli lähettää parin lempiväriin mätsäävä joululahja ja paketoida se myöskin kyseistä väriä käyttäen. Parini lempiväri oli musta ja tämmöinen paketti siitä tuli!

Oikeastaan tosi kiva paketti, vaikka itse sanonkin :D En nimittäin ole mikään mestaripaketoija! Paketin sisältöä en kuvannut mutta siellä on kahta erilaista mustaa irtoteetä (toinen aivan ihanan tuoksuista lakritsiteetä <3) sekä musta kynsilakka. Pakettikortin virkaa toimittaa musta hotellin käyntikortti jonka sain Australiasta erään muinaisen swapin kautta :D Tämä oli eka Suomen sisäinen swappini muuten!

Itse sain samaisesta swapista aivan ihanan kirjesetin ja siihen sopivan nallukkateipin (joka esittäytyy kuvassa edukseen :D)!


Viimeisenä sitten vielä kierrätettyjen joulukorttien swappi... Tarkoituksena siis leikata vanhoista ja käytetyistä kaksiosaisista joulukorteista takakansi irti, niin että etukannesta muodostuu käyttökelpoinen tavallinen joulukortti :)


Kesällä kirpparilta ostamassani isossa postikorttipaketissa oli paljon käytettyjä joulukortteja, jotka kaivelin esille tätä swappia varten.

Valitut kortit eestä...
...ja takaa

Ei tullu ihan (ollenkaan) sellasia noista korteista kun oisin toivonu :( Jotenkin tosi ankeita noi korttien taustapuolet... Mut ei kai aina voi onnistua, joskus kivaa jälkeä tulee kuin itsestään ja välillä vaikka kuinka väkertää niin tulos on ihan onneton :p Näistä korteista kolme lähti kohti Usaa ja yksi Kanadaan.

12 kommenttia:

 1. Todella ihana postaus! Tuo musta lahjapaketti on tosi kaunis! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon ihan yllättyny että se onnistu noinkin hyvin :D

   Poista
 2. wow, amazing things and postcards :)

  VastaaPoista
 3. Häh, ei meijän Tiimarissa tai mun kotikodin Tiimarissa ollu _kaikki_ tuotteet puoleen hintaan, osa vaan! :O Kotikodin timpsussa oli tosin jotkut tuotteet -90%!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, höh :( Mä kävin viime viikolla itse asiassa kahdessakin Tiimarissa ja eri kaupungeissakin vielä ja kummassakin oli kaikki puoleen hintaan :o Harmi vaan että tavara oli jo tosi vähissä :D Olis pitäny aiemmin huomata ne konkurssimyynnit!

   Poista
 4. Paremmalta toi sun paketti näyttää kui mun surkeet yritykset! :D Kauhulla odotan viimesiä lahjoja että niitäkin "SAA" alkaa paketoida :D
  JA ETTÄsun käsiala on nättiä!! :D Mun kortit näyttää aina siltä kui joku ala-aste ikäinen poika kirjottelis niitä :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, mun mielestä mun käsiala on kyllä kans ihan kauhean kökköä ja nimenomaan kun jonkun ala-astelaisen tekemää :D Mitä enemmän yrittää tehä siististi sitä kökömmän näköstä jälkeä yleensä tulee :D

   Poista
 5. Mitä kautta osallistut noihin swapeihin? Oletko aina saanut vastineen, kun olet osallistunut tai onko joskus jäänyt tulematta mitään tai tullut vain jotain tosi pientä tai tyhmää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osallistun yksinomaan swap-bot.comissa näihin vaihtoihin :) Ainoastaan mun ihan ekassa swapissa mun pari ei koskaan lähettäny mitään, muuten oon aina saanut vastineen :) Ja yleensä ne on aina ollu vähintään ok-tasoa, tietysti jossain postikorttiswapeissa jotka on "sender's choice" eli lähettäjä saa ihan täysin päättää millaisen kortin laittaa niin saattaa saada jotain mistä ei välttämättä nii kauheesti tykkää...

   Poista
 6. Apua, jännä nähdä oma swap-bot -swappi blogissa :D Tunnustaudun siis lähettäneeni sulle kirjesetin ja teipin :) Ihanan näköinen tuo sun pakettisi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä päättelinkin, että se olisi sulta :) Kiitos vielä ihanasta swapista!

   Poista