tiistai 31. joulukuuta 2013

Tervetuloa 2014!

Joulut on jo onnellisesti vietetty ja kohta vaihtuu vuosikin :) Postia ei ole pitkään aikaan saapunut mutta on ollut niin vähän postipäiviäkin että eipä ihme. Oon kuitenkin nyt liittynyt muutamaan uuteen swappiin ja uudella innolla taas lähdetään postiliikennettä virkistämään, että eiköhän tänne blogiinkin pian jotain uutta ilmesty :) Joulukorttien skannausta jossain vaiheessa mietin, mutta sitten en jaksanut siihen hommaan ryhtyä, napsin ne vain jääkaapin ovesta pois ja arkistoon suoraan :D Hiemanko laiskottaa? Ehkäpä :)

Nyt toivotan kaikille kuitenkin oikein hyvää uutta vuotta 2014 <3

Kuva We heart it

9 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta!! :)

  Ootko vielä miettimässä tilausta Modes4U:hun? :) Itellä olisi tarvetta tilaukselle niin ajattelin että onko sulla vielä tarvetta sellaiselle niin ei tarvitsisi itse maksaa hirveitä postimaksuja tai tilata kamalan paljon tavaraa :) Jos kiinnostaa niin laitatko viestiä tulemaan lilylilkay@gmail.com? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kauhuissani kattelemassa että onko paketti kadonnut kun ei kuulunut missään ja tänään oli ensimmäistä kertaa infoa paketista:

   "Lähetys on rekisteröity.
   Rekisteröinti: 11.1.2014 klo 13:23:48
   Paikka: HELSINKI 00000"

   Toivotaan nyt ettei vain jäisi minnekään tulliin kiinni (pääsen sen hakemaan tullista, mutta menisi varmaan pari päivää ennen kuin lähtisin Vantaalle pakettia maksamaan ja hakemaan) ja tulisi lähipostiin vaikka keskiviikoksi :)

   Poista
  2. Jee se on siis jo Suomen maankamaralla :)! Toivotaan että saataisiin pian tilaus perille <3

   Poista
  3. Paketti ilmesty lähi postiin tänä aamuna ja on nyt mun kätösissä :) Jos en saa autoo lainaan viikon lopulla (to-su) niin paketti lähtee vasta tiistaina eteenpäin :) Mutta ainakin se on nyt jo täällä eikä tullu mitään lisämaksuja tullista! ^^

   Poista
 2. Mieleistä vuotta 2014! Tässä on itselläni vielä totuttelua, sillä kirjoitin juuri erääseen korttiin 1.1.2013... :).

  VastaaPoista
 3. Happy New Year and best wishes from Poland. :)

  VastaaPoista
 4. 。+。*。Hyvää uutta vuotta!。+。*。

  VastaaPoista