maanantai 24. helmikuuta 2014

Täällä ollaan!

Kyllä, on ollut hieman hiljaista täällä blogin puolella nyt. Hiljaista on ollut myös postipuolella. Muuten onkin sitten tuntunut kiirettä riittävän, niin ei ole tullut postattua niitä vähiäkään posteja jotka on liikkunut :/ Nyt sitten on muutama vapaapäivä, ja hyvää aikaa päivittää blogia (keskellä yötä :D).

To Finland (swap-bot)
From Usa (swap-bot)
From Germany (swap-bot)
From Kazakhstan (swap-bot)
Kortin lähettäjä on kotoisin Uudesta-Seelannista, mutta asuu tällä hetkellä Kazakstanissa. Aiemmin hän on asunut myös Japanissa, ja vieraillut sieltä käsin Koreassa, mistä osti tämän postikortin :D

To Canada (swap-bot)

To Russia (postcrossing)

4 kommenttia:

 1. Miten toi swap-bot niinku käytännössä toimii? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä voi kuka tahansa sivuston käyttäjistä perustaa swappeja :) Itse en oo kyllä tehny yhtään, oon vaan liittynyt muiden perustamiin swappeihin.
   Ensin täytyy tietysti tehdä käyttäjätunnus ja kirjotella vähän itsestään profiiliinsa :) Täältä löytyy hirveesti tietoa miten swap-bot toimii: http://www.swap-bot.com/faq.php ja samoin täältä: http://www.swap-bot.com/account/new_user.php
   Sopivankuuloiseen swappiin liityttyään täytyy vaan odotella että liittymisaika menee umpeen, ja swapin perustaja arpoo partnerit, minkä jälkeen saat sen ihmisen osoitteen tietoosi kenelle sun täytyy swappi lähettää. Ja kun saat itse swapin, täytyy muistaa "arvostella" sen lähettäjä, jotta hänkin saa tietää että swappi on tullut perille :) Mut noista mun linkittämistä sivuista saa PAAALJON tietoa kaikesta swap-botiin liittyvästä, mäkin pänttäsin noita sivuja aloittaessani :)

   Poista
 2. aivan ihania kortteja nuo kaikki! <3 :)

  VastaaPoista