maanantai 3. maaliskuuta 2014

Korttikaupoilla pitkästä aikaa

Sunnuntaina heräsin sinnikkäästi aikaisin, vaikka edellinen yö oli mennyt melkein aamuun asti valvoen. Lähdin käymään kirpputorilla ja markkinoilla heti aamutuimaan :) Kirpputorille lähdin avoimin mielin tekemään löytöjä, mutta markkinoilla käväisin vain koska tiesin että siellä olisi erään postikorttikaupan teltta :) Kirpputoriltakaan ei lopulta löytynyt kuitenkaan mitään muuta kuin postikortteja, hehe :D Pitkästä aikaa korttivarastot täydentyivät siis kivasti!

Markkinakortteja
Kauniita pakettikortteja markkinoilta
Kirpputorilöytöjä
Tänään ilmestyneitä postimerkkejä oli minunkin pakko heti saada :) Valitettavasti niitä hedelmämerkkejä ei ollut kioskilla muuta kuin sadan kappaleen rullassa :( Käsitin kyllä, että niitä olisi saatavilla pienissä arkeissakin, joten täytyy käydä toisesta paikasta vielä kysymässä. Uusista merkeistä tykkään itse eniten noista Onnea! -merkeistä, ja erityisesti tuosta kisusta :3

10 kommenttia:

 1. Ihana kasa kortteja ja vielä noin ihania! :D Ootan innolla toukokuuta ja Porvoon markkinoita niin saa taas kasan hieman harvinaisempia Muumi kortteja varastoon :)
  Ja että toi Onnea! setti näyttää IHANALTA!! Pakko päästä huomenna heti ensimmäisenä Porvoon postiin :D Luulen ettei noita hedelmä merkkejä saa yksittäin noista asiamiesposteista, mutta ihan Postin myymälöistä PITÄS saada :) Ja jos ei muuten nii pitää tilata netistä :P Molemmat merkit näyttää olevan taas vähän normaalia isommat vai arvioinko väärin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitää käydä ihan oikeassa postissa katsomassa saisko hedelmämerkkejä sieltä pienemmissä erissä :) Ja joo toisenkin kerran - noi on mun mielestä kummatkin vähän tavallista isompia postimerkkejä. Ihania kortteja olis muuten ollut sekä siellä kirpparilla että torilla paaaljon enemmänkin mutta olin nuuka enkä raskinut ottaa ihan jokaista mitä mieli tekikin... :) Täytyy tosiaan odotella kevään markkinoita ja sitten taas ostaa lisää ;)

   Poista
 2. Oo aivan ihania kortteja oot löytäny kirpparilta! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kiitos :) Aika koirapainotteista tosin, vaikka valikoimaa olis ollut muissakin aiheissa mutta oli jotenkin koiramainen mieli vissiin sunnuntaina :D

   Poista
 3. Oliko kyseessä tän postikorttikaupan markkinapöytä? http://www.postikorttikauppa.net/1
  Ite tilasin tuolta kortteja ihan hullun halvalla :D

  Mä en kestä noita pääsiäismerkkejä. NIIN IHANIA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, juurikin ton kaupan :D! Itse en oo netistä koskaan tilannu mutta useamman kerran vieraillut noiden teltalla torilla :)

   Poista
 4. Kivoja kortteja :) Itekin vois kohtapuolin katella, jos tilais jotain uusia. Aina se piristää korttiharrastusta, ku on paljo vaihtoehtoja mistä lähettää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, on kiva kun on paljon valikoimaa ja löytyy useimmille toiveiden mukainen kortti :)

   Poista
 5. Ihania kortteja ja ihania postimerkkejä! Noi priority tarratkin on niin söpöjä! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, eihän noita melkein raski lähettää :')

   Poista