sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Sadas blogikirjoitukseni!

Ensimmäisen postaukseni kirjoitin syyskuussa 2012, ja pikkuhiljaa niitä on kertynyt niin, että tämä postaus on jo sadas :)! Blogi alkoi innostuksestani postcrossingiin, mutta on nyt myöhemmin laajentunut swappeihin ja kirjeenvaihtoonkin. Postcrossing on ollut viime aikoina itse asiassa hyvin pieni osa postiharrastustani. Enemmän olen keskittynyt kirjeisiin ja swap-botin kautta tekemiini swappeihin :) En aluksi odottanut saavani mitään seuraajia tai että kukaan löytäisi pientä blogiani mistään internetin syövereistä, mutta nyt tähän päivään mennessä teitä lukijoita onkin kertynyt jo 63 bloggerin kautta! Ja onhan se ihanaa tietää että joku käy omaa blogia lukemassa ja kommentit, ne vasta piristääkin päivää :) <3

I wrote my first blog post in September 2012, and this is already my 100th post! My blog started because of my passion to new hobby, postcrossing, but it has later extended to penpaling and swapping also. When I started blogging I didn't expect to get any followers or anything, but now there are already 63 readers via blogger! It's nice to know that somebody reads my posts and especially all the comments brighten my day! :) <3

Vähän aikaa sitten sain kirjeen kirjekaveriswapin pariltani Englannista, ja kirjoitin hänelle jo vastauksenkin :) Oma kirjeeni saman swapin kautta Tsekkiin on mennyt jo perille, mutta en ole ihan varma kirjoittaako hän takaisin :o Hän ei maininnut asiasta arvostelussaan, mutta koska arvostelu oli niin positiivinen niin oletan että hän aikoo vastata :)

Little while ago I received a letter from UK from my partner in penpal swap. I already wrote her back :) My letter in the same swap to my partner in Czech Republic has arrived too, and I'm hoping she'll write me back :)

Penpal swap from United Kingdom
Swappiparini on oman äitini ikäinen nainen, ja tuntuu kyllä kieltämättä vähän hassulta olla kirjeenvaihdossa ihan eri sukupolven edustajan kanssa :D Mutta hän vaikutti oikein mukavalta niin en kuitenkaan nähnyt mitään syytä olla vastaamatta hänelle :)
My swap partner is as old as my mom, and it feels a bit funny to be writing with so much older person :D But she seemed very nice woman and so I replied to her of course :)

My reply to the letter above
Hän kertoi swap-bot profiilissaan tykkäävänsä muunmuassa Nalle Puhista ja kaneista, joten yritin sisällyttää kirjeeseen niitä teemoja :)
She told in her profile that she likes Winnie the Pooh and rabbits for example, so I tried to include those in my letter :)
 
From Emilia, Finland
Ihana, superpitkä kirje kirjekaveriltani Emilialta <3
A lovely, super long letter from my penpal Emilia <3

4 kommenttia:

  1. Oletko huomannut, että Satuarkussa (satuarkku.fi) on ale korteissa. Kaikki on 10 senttiä/kpl. Paljon on jo loppunutkin, mutta jotain vielä jäljellä, jos haluat katsoa. Postikulutkaan ei tule suuriksi. Itse tilasin n. 50 korttia ja postikulut 2 e.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, en ole tuosta nettikaupasta kuullutkaan! :)

      Poista