tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kirje ja sen vastaus sekä kortteja

Lähetin pitkästä aikaa maailmalle muutaman postcrossing-kortin :)

To Germany
Saksalaiselle naiselle kävi kaaaikki kortit. Hänellä itsellään on pieni koira, joten vähän sen perusteella sitten valitsin hänelle tämän.

To Belarus
Valko-Venäläisellä tytöllä oli mielenkiintoinen ja pitkä toivelista, mutta mulla ei oikein tuntunut olevan mitään korttia mikä kolahtais just kohdalleen. Listalta löytyi kuitenkin anime- ja mangahahmot, joten ehkä tämä on jotenkin sinne päin... Tai sitten ei edes alkuunkaan :D No olkoon. Nehän on vaan toiveita loppujen lopuksi ;)

To China
Tämäkään kansallislaulu-kortti ei oikeastaan vastaa käyttäjän toiveisiin :D Hups, olenpa ollut laiska toteuttamaan ihmisten toiveita... Hän kyllä toivoi kartta- ja nähtävyyskortteja, jotka kuvaavat omaa maata. Sinne päin taas, kaukaisesti ;)

To Russia
Venäläiselle naiselle onneksi kävi kaikki kortit! Yleensä sitä toivoo jonkinlaista toivelistaa vastaanottajalta (ainakin minä toivon), mutta nyt näytti olevan sellainen korttienkirjoittelukerta, että parempi vaan jos ei ole liian tiukkoja toiveita ;)

Lisäksi sain viestiä japanilaiselta tytöltä, joka kertoi, että tykkää tosi paljon Suomesta ja muumeista. Hän kysyi, voisinko lähettää hänelle muumikortin, niin hän lähettää minulle sitten jonkun japanilaisen kortin. Suostuin totta kai pyyntöön :) Hän kertoi profiilissaan, että tykkää erityisesti Pikku Myystä, joten tämä kortti lähti hänelle :) Ensimmäinen postcrossing-sivuston kautta tekemäni suora korttivaihto! Mielenkiintoista, millaisen kortin itse saa...

Swap to Japan

Sain viime viikolla kirjeen Jennyltä... :)

From Jenny
Kirje ja muumikortteja, mukana Pikku Myy -kortti jonka lähetin jo eteenpäin Japaniin :)
 Olin niin innoissani, että kirjoitin heti samana päivänä vastauksenkin:D!

Reply to Jenny

Itse tehty Nalle Puh -kirjekuori / Self-made Winnie the Pooh envelope

4 kommenttia: