perjantai 4. huhtikuuta 2014

Posti-innostusta kaipaillen

Onpa taas hurahtanut aikaa viime merkinnästä! Postipuolella on ollut hyyyvin hiljaista :( Mulla on nyt oikeastaan esitellä vain tämä yksi vastauskirje, jonka lähetin joku aika sitten kirjekaverille Suomeen. Tuntuu, että kaikki innostus swappailuun tai postcrossingiin on ollut jonkun aikaa kadoksissa... Toivon kuitenkin, että sitä innostusta taas jostain tulisi! Oon käynyt tasaisin väliajoin tarkistamassa, minkälaisia swappeja swap-botissa olisi tarjolla, ja monet on kuulostanut tosi kivoilta, mutta jotenkin sitä ei vaan JAKSA nyt ryhtyä mihinkään konkreettiseen :D Mikä lie kevätuupumus iskenyt nyt?

It's been some time since I last time updated my blog! I haven't been recieving much mail lately :( I have felt like all my passion for swapping and postcrossing has been missing for some reason :( I hope I'll get excited about them again soon!

To penpal in Finland

Ready to go!
Huomasin vasta suljettuani kuoren, että tuosta ylemmästä kuvasta puuttuu kirjeen viimeinen sivu! Aloin sitten vainoharhaisena miettimään, että tulikohan se mukaan tuonne kuoreenkaan... :D En viitsinyt kuitenkaan enää availla kerran suljettua kirjettä, toivottavasti vastaanottaja saa kokonaisen kirjeen :D!

3 kommenttia:

 1. Tuttu tunne; aina välillä tulee olo, ettei jaksa, ei kiinnosta. Silloin kannattaa mun mielestä himmailla eikä tehdä väkisin mitään - tähän mennessä se innostus on aina jossain vaiheessa tullut entistä vahvempana takaisin. :) Kivan näköinen kirje!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja totta - jonkun luovan asian, kuten nyt korttien kirjoittelun tai muun väkertelyn, tekeminen väkisin ei kyllä tuota minkäänlaista mielihyvää eikä lopputuloskaan yleensä näytä kovin mielikuvituksekkaalta! Joten parempi vain huilia ja odotella sitä inspiraatiota saapuvaksi :) Pakottaahan sitä ei voi!

   Poista
 2. Hei Tuuli, Olen suomalainen tytto, mutta asun Englannissa, harrastan kirjeenvaihtoa :)
  Haluaisitko alkaa kirjekaveriksi?
  S-postini on: lovingsnailmail@gmail.com

  Kiitos! :)

  VastaaPoista