lauantai 8. syyskuuta 2012

Alku

En edes muista mistä sain sen yhtäkkisen päähänpiston. Liityin postcrossingiin ja inspiroiduin ihan superisti korteista. Tein profiilin postcrossing.comiin noin kaksi viikkoa sitten ja sen jälkeen meni tunteja selaillessa muiden profiileja, ihastellessa (ja kauhistellessa) muiden kortteja ja haaveillessa siitä, millaisia kortteja haluaisin kenellekin profiilin perusteella lähettää.

Tänään sain viestin, että jo toinen mun lähettämä kortti on mennyt perille! Itse en oo saanut vielä yhtään takaisinpäin, mutta oon joka päivä siitä lähtien kun eka kortti saapui päämääräänsä käynyt heti kotiintultua tarkastamassa postilaatikon. Pettymys on aina ollut valtava, EI VIELÄKÄÄN :D!

Tän blogin avasin (suurien tietoteknillisistä puutteistani johtuvien vaikeuksien) jälkeen, jotta voin pitää itselleni vähän niinkuin päiväkirjaa uudesta harrastuksesta. Haluan myöhemminkin muistaa, milloin olen saanut minkäkinlaisia kortteja (vaikka tämä onnistuu kyllä postcrossingin sivuillakin) ja ennenkaikkea millaisia ajatuksia itsellä herää. Ja kaikkea muutakin muistamisen arvoista kortteiluun liittyen :-)

Seuraavaksi nappaan uuden vastaanottajan osoitteen itselleni, kun kerran nyt on yksi vapaa paikka lähettää kortti!

Kortteja inspiksissäni googlaillessa törmäsin aiwan ylisöpöön ilmestykseen, Jetoy cattiin! Olis mahtavaa jos joku jonka kotimaasta näitä saa lähettäis mulle tämmösen :-) Kuvan otin täältä.

2 kommenttia:

 1. Voisitko kertoa miten postcrossing toimii ja mistä johonkin "rinkiin" voi liittyä eli ihan alkeista asti =) ? Huomasin postcrossing-sanan vähän aikaa sitten ja asia kiinnostaa, mutta on kovin epäselvää miten toimia ja edetä. Seurailen varmasti jatkossakin saatko kortteja, millaisia jne.

  Terv. Kiinnostunut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.postcrossing.com/ -osoitteessahan tää homma pyörii ja sieltä löytyy kyllä mun mielestä kattavat ohjeet (http://www.postcrossing.com/help) :) Oon huono selittämään omin sanoin, mut periaatteessa alottaminen menee näin: rekisteröidy tonne sivuille -> lähetä kortti/kortteja (aluks voi matkalla olla kerralla 5 mutta määrä kasvaa mitä enemmän oot lähettäny) -> kun saat ilmoituksen että lähettämäsi kortti on mennyt perille eli vastaanottaja on rekisteröiny sun lähettämän kortin koodilla (joka on tärkee muistaa kirjottaa korttiin!) niin voit alkaa odottaa että joku muu lähettää sulle vastaavasti kortin :) Jännää on, että koskaan et voi tietää mistä päin maailmaa saat kortin ja vastaanottajienkin osotteet tulee ihan randomilla eli siihenkään ei voi itte vaikuttaa :) Lue toi FAQ jonka linkitin, sieltä selviää tosi hyvin kaikki!

   Poista