maanantai 24. syyskuuta 2012

Mopo ja tipu

Kaksi uutta korttia! Kyllä se vaan piristää kun näitä löytää postien seasta :) Muutama mun lähettämä kortti on  myös jälleen löytänyt tiensä perille ja nappasin tänään kolme uutta osoitetta. Yhdelle laitoin tosi kivan Albert Edelfeltin maalausta esittävän kortin mutta unohdin skannata sen :( Olis ollu kiva laittaa kuva siitä tänne.
Mutta ne saapuneet kortit:

Ensimmäinen kortti, pariskunta mopon kanssa, tuli Alankomaista.


Toinen kortti tuli Usasta 7-vuotiaalta tytöltä, söpöä :3 Kortti on ns. Rocky Mountain Nationalparkin kortti ja tämä tuimailmeinen lintu siinä on kortin tekstin mukaan Steller's Jay eli samettinärhi! Kiitos nimeltämainitsemattomalle hakukoneelle tästä suomennoksesta :D.6 kommenttia:

 1. Mitä korteissa yleensä lukee? Siis ei tietenkään tarvitse tarkaan kertoa, mutta yleisesti onko paljon tekstiä vaiko vain tyyliin "tervedys X maasta" tai kertooko kirjoittajat itsestään vaiko kotiseudustaan vai säästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ekan kortin lähettäjä kirjotti vaan että mitä se kortin teksti tarkottaa englanniks. Hong Kongista tulleessa kortissa kerrottiin mm. että kaupunki on kuulema kuuluisa ruuastaan ja maisemistaan yöllä :D Ja se kerto vähän omista paikallisista lempiruuistaan. Usan kortin oli mitä ilmeisimmin kirjottanu sen pienen tytön äiti ja se kirjotti vähän että mistä asioista se tyttö tykkää niinkun yleisesti :) Ja Hollannin kortissa luki justiinsa lähinnä terkut. Mut mitä nyt oon selaillu postcrossingin sivuilla muiden profiileja, niin monet antaa siellä vinkkejä että minkälaisia asioita haluais kuulla kortin lähettäjältä. Aika monet toivoo vaan että lähettäjä kertois jotain yleistä omasta kotikaupungistaan tai itsestään :)

   Poista
 2. Kiitos. Oli mukavaa kuulla tuosta! =)

  VastaaPoista
 3. Minäkin liityin Postcrossingiin. Olen joskus aiemmin miettinyt vastaavaa, koska on ihana saada kortteja maailmalta.
  Aluksi mietin, että jos joku suomalainen kirvesmurhaaja saa mun osoitteen, mutta kai niillä on helpompikin keino löytää uhreja kuin postcrossing. :) Olen neuroottinen, tiedän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kivaa että lisää ihmisiä tulee mukaan!:3 Oon miettiny et millä tavalla niissä maissa missä ei oo vielä yhtään tai on vaan muutama käyttäjä niin tätä hommaa vois jotenkin mainostaa, mut ehkä mä olen vain yksi liian pieni ihminen mihinkään sellaseen...:D Ps. mäkin olen tosi neuroottinen minkään henk.koht. tiedon jakamiseen ja tää blogin tekeminen oli ihan hirveen iso asia, vaikka itelleni tätä ajattelinkin vaan postcrossing-päikyks tehä :D

   Poista
 4. Niin, näyttää enimmäkseen olevan pienet valtiot ja keski-Afrikan maat joissa ei ole toimintaa. Niihin voi olla vaikea saadakaan yhteyttä.
  En usko, että sua kukaan tunnistaa, Suomessakin on yli 13.000 postcrossaajaa. Eli älä huoli. :)
  Mä lähettelen tänä vkl jo ekat kortit!

  VastaaPoista