torstai 27. syyskuuta 2012

Kahden kortin keskiviikko

Vaikka eilen oli muuten aika kamala päivä niin postcrossingin kannalta koettiin taas uusia saavutuksia (kuulostipa vähän turhankin mahtipontiselta:D). Kaks korttia samana päivänä!

From Poland
Ensimmäinen kortti (tai yhtäaikaahan ne tuli mutta...) tuli Puolasta. Kortin lähetti 18-vuotias Ola joka kertoi tykkäävänsä leipomisesta ja ruuanlaitosta, erityisesti uusien salaattien kokeilemisesta. Ihan niinkuin minäkin :)

From Czech Republic
Toinen kortti tuli Tsekistä. En oo mikään erityinen Maroon5:n fani mutta tää kortti on aivan ihana! Tähän asti ehdoton suosikki :) Kortin lähettäjä sanoi että on kotoisin Most-nimisestä kaupungista ja siellä kuuluisin nähtävyys on jonkinlainen hiilikaivossafari. En oo vielä selvittäny että mistä siinä mahtaa olla kysymys, ehkä pitäis :D.

En oo oikein osannu päättää, että minkä kokoisina näitä kuvia tänne blogiin lisäis. Tän kokoiset mitä tässä postauksessa on, tuntuu ehkä liian pieniltä, mutta seuraava koko on sitten koko tekstin levyinen. Onkohan se jo liian iso ja hitaasti latautuva? Jos joku tätä tekstiä sattuu lukemaan niin oman mielipiteensä saa kyllä kertoa, että minkä kokoiset kuvat yleensäkin on mieluisimpia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti