perjantai 4. tammikuuta 2013

Köyhä meininki

On jo ikuisuus viime postauksesta, mutta sen jälkeen oon saanu vaan neljä korttia! :( Yhtään varsinaista joulukorttia en saanu, vaikka profiilissa mainitsin että niitäkin olis kiva saada. Pitääkin muuten mennä poistamaan toi teksti sieltä profiilista, joulu oli ja meni jo :D

Hollanti
Iso-Britannia
Saksa
Hollanti
Ylivoimaisesti eniten kortteja on kyllä tullu Saksasta ja Hollannista. Jos nää neljä korttia pitäs kuvien perusteella laittaa kivuusjärjestykseen niin sanoisin että kivoin on punanen tyttökortti, sitten virtahevot, kolmantena kissa ja vikana kalakortti, vaikkei sekään mikään ruma tai tyhmä ole. Mietin että pitäiskö odottaa että kaikki lähetetyt kortit on menny perille ennenkö lähetän yhtään lisää, jotenkin se on kivempaa lähettää niitä isompina satseina.. :D

4 kommenttia:

 1. Saksalaiset ja hollantilaiset on ihan jees, mutta täytyy tunnustaa, että nykyään oon ilonen, jos uus osote on a) johonki maahan, johon en oo aiemmin lähettäny tai b) vähintäänkin johonkin muualle ku Hollantiin/Saksaan. :D Ei tosiaankaan mitään noita vastaan oo, mutta kiva saada vähän vaihteluakin sinne tilastoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon täysin samaa mieltä :D Mutta toisaalta ulkomaalaiset on varmaan myöskin aika kyllästyny saamaan niin paljon kortteja Suomesta, onhan tää yks aktiivisimpia maita postcrossingissa ;)

   Poista
 2. Se noissa kahdessa maassa on hyvää, että yleensä posti kulkee nopeasti ja kortit myös rekisteröidään ihan hyvässä tahdissa. Tietysti voi olla poikkeuksia, mutta noin pääsääntöisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sekä Saksasta että Hollannista tulee kortit mulle keskimäärin kuudessa päivässä!

   Poista