maanantai 7. tammikuuta 2013

Joulu is back

Sainpahan mä yhden joulukortin! :D Ihan nätti kortti onkin vaikka ei mikään erityinen. Toi toinen jeesuskortti puolestaan on ihan kamala :D Oon kyllä toivonu mihin tahansa uskontoihin liittyviä kortteja, mutta lähinnä hain sillä kyllä takaa jotain valokuvia tai hienoja maalauksia... Mutta on se kumma kun näitä kortteja vaan tulee vaikka edelleen oon saatujen korttien puolesta plussalla!

Valko-Venäjä

Saksa

2 kommenttia:

  1. Heippa viel tähänkin postaukseen :D eli löysin tän sun blogin ja tosi kivasti samantyylistä kuin itsellä. Kirjoittelen myös pääosin postcrossingista, vaikka välillä seassa on ollut muitakin aiheita. Joten käy stekkaamassa myös http://puolihuolimattomasti.blogspot.fi/ :)Ollaan aika samoihin aikoihin aloitettukin bloggaamaan näistä niin oli oikein mielenkiintoista lukea. Itsekin aloin miettiä et pitäisi varmaan kertoa myös enemmän korttien teksteistä kuin vain laittaa kuvia. Ehkä siis muutosta jatkossa tulossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meenkin tästä katteleen sun blogia :) Mä en kirjottele tosiaan muusta, laittelen näitä kortteja vaan... Toisaalta "yleinen bloggaaminen" kiinnostais mutta en mä sit kuitenkaan haluu julkisesti jakaa elämääni :D

      Poista