maanantai 14. tammikuuta 2013

Lähetettyjä kollaaseissa

Kokeilin kollaasin tekemistä lähetetyistä korteista. Oli se aikamoista taistelua, en kyllä ymmärrä miten ton ohjelman pitäis muka olla selkeä ja yksinkertanen :D! Se ei ymmärtänyt ollenkaan mitä halusin tai yritin tehdä!

Saksaan ja Ukrainaan
 Molemmat ylemmistä korteista on omasta mielestäni mielenkiintoisia ja hauskoja.

Usaan, Viroon ja Kiinaan
Tuon lapsekkaan kortin lähetin eräälle kahden pienen pojan äidille Brooklyniin, ajattelin että ehkä hänen poikansakin ilahtuvat tuollaisesta :D Kuvasta ei näy mutta kortissa on paljon hopeista kimalletta ympäriinsä. Ja tuo ylempi pienemmistä korteista on Warwickin linnan ruokailuhuoneesta. Vastaanottaja toivoi kortteja mm. linnoista ja tuo on minusta kivalla tavalla erilainen kuva linnasta kuin sellainen tavallinen ulkokuva :)

Loppuun vielä kuva ehkä kamalimmasta saamastani kortista ikinä. Mietin, onko se edes tänne lisäämisen arvoinen, mutta toisaalta kaikki saadut kortit on yhtä arvokkaita vaikkei kaikista niin itse pitäisikään!

Taiwan

4 kommenttia:

 1. vau, nuo kaksi ensimmäistä korttia ovat todella hienoja! :) mistä oot löytänyt ne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpikin on kirpparilöytöjä 8)

   Poista
  2. siinä tapauksessa todella mahtavat kirpparilöydöt! :) taidankin lähteä huomenna metsästämään kortteja kirpputoreilta :)

   Poista
 2. Huomasin tuon Ukrainan kortin Postcrossingin sivulla! Se oli siinä etusivulla, jossa näkyy Suomesta lähetettyjä kortteja. Saaja oli varmaan juuri rekisteröinyt sen. :D

  VastaaPoista