lauantai 16. helmikuuta 2013

Olympialaisia

Tosi kurjaa kun omat lähettämät kortit ei mee perille eikä pääse lähettämään uusia! Se on aina niin jännä tunne juuri kun saa osoitteen ja ryhtyy tutkimaan vastaanottajan profiilia ja miettimään sopivaa korttia! :) Onneksi harrastus pysyy kuitenkin mielessä, kun aika ajoin saa näitä kortteja!

Saksa ja Iso-Britannia
Saksan kortin lähetti saksalainen nuoripari yhdessä, oivoi :') Iso-Britannian kortin lähettäjä sanoi käyneensä Lontoon Olympialaisissa (mistä varmaan osti tämän kortin) ja sanoi että näki siellä suomalaisten ensimmäistä kertaa kilpailevan :D En ihan ymmärtänyt että miksi ei olisi aikaisemmin nähnyt vaikka telkkarista, hmm? Toi Olympialaiskortti on kiva, meiän skanneri ei oikein vaan annan oikeutta näille vaan tekee suurimmasta osasta kuvia rakeisia ja tuhruisen näköisiä :/

Venäjä
Venäjän kortin lähetti Liudmila, hehheh :D Ja siinä on kuulema jokin perinteisen ranskalaisen keiton ohje, kortti on ostettu Marseillesta. Harmi etten osaa sanaakaan ranskaa joten jää kyllä resepti kokeilematta :D

Lähetetyt Saksaan ja Japaniin
Ylemmän kortin lähetin Saksaan, ja vastaanottajan toiveissa oli esimerkiksi kortteja eläintarhoista ja villeistä norsuista, tiikereistä yms... Eihän toi nyt ihan ole mitään noista, mutta kuitenkin sinne päin :D Vai? Legendaarinen The Big Five, jonka itsekin haluaisin joskus mennä safarille bongaamaan! Ja alempi kortti itse asiassa tänään saapui määränpäähänsä Japaniin :) Pääsen sentään yhden uuden osoitteen taas ottamaan!

Oon ollut nyt postcrossingissa puoli vuotta, lähettänyt 70 korttia ja saanut 68 korttia. Pitäisi saada 100 lähetettyä korttia kasaan, jotta voisin yhtäaikaa pitää matkalla 11 korttia! Kylläpä tulikin monta kertaa tuo kortti-sana mainittua :D Ainiin, ja tilasin tänään Perromaniasta kortteja ja vähän tarrojakin muiden postiblogien innostamana... :)

1 kommentti:

  1. Ihana blogi, liityn lukijaksi! Kirjeenvaihtoblogeja sais kyllä olla enemmänkin. (8 Mun lifestyleblogissa on kanssa välillä kirjeenvaihto/postcrossingjuttuja ym, kannattaa vilkaista jos kiinnostaa! (:

    kohtaonjoaamu.blogspot.fi

    VastaaPoista