keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Posti ei kulje!

Pöh! Moneen päivään ei oo minun lähettämiä kortteja menny perille eikä oo omaankaan postilaatikkoon kyllä mitään ilmestyny :( Olis ehkä siis aika päivitellä tänne pari vähän vanhempaa, viime viikolla saapunutta korttia. 

Hollanti
Teksti on suomeksi "Harjoitus tekee mestarin", tulee mieleen ihan oma kissa vaikka se ei ihan näin nero vielä olekaan että osais ovenkahvassa roikkua :D

Saksa
Unesco-kohde Saksasta, muistaakseni lähettäjä kirjotti että tuolla on pienellä alueella hurja määrä vanhoja linnoja. Joka tapauksessa ihanan näköinen paikka jossa olis kiva päästä käymään :)

Lähetetty Ukrainaan
Tää on kirpparilta ostettu varmastikin jo vanha kortti. Vastaanottaja oli kiinnostunu muunmuassa autoista :D Toi on vaan niin symppis toi vanha Mosse! Tykkään tästä kortista jostain syystä paljon, joistain korteista on vaan vaikea luopua mutta onneksi niistä on kuitenkin vielä kuva jäljellä :)

4 kommenttia:

 1. Tuli mieleen, että meijän kisu on ihan pennusta lähtien osannu aukoa ovia :D Ärsyttävää, jos sen yrittää hetkeks lukita jonnekin, jos tapahtuu jotain sellaista missä sen olis parempi olla pois (esim. jos joku pikkuvaavi tulee kylään), mut tosi hyvä juttu sillon, jos joku vahingossa laittaa oven kiinni ja kisu jää huoneeseen loukkuun. :D

  VastaaPoista
 2. Toi alin kortti on aivan ihana! Itelläni on nuo vanhat kortit on suuri intohimo niin vastaanotettuina kuin lähetettävinäkin. On kiva etsiä niitä erilaisista paikoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep oon ihan samoilla linjoilla :)! Muutama vanha Mosse-kortti vielä on jäljellä ;)

   Poista
 3. Pidäpä minullekin varattuna yksi Mosse tahi mikä hyvänsä vanha menopeli postikortti, jos joskus saat minun osoitteeni, nimimerkki PC:ssa on Rohtola.

  VastaaPoista