sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Tervetuloa kotiin

Postaustahti on ollut viime aikoina suorastaan päätähuimaava :D. Jotenkin huomaamatta on tullut pidettyä hiljaiseloa sekä swap-botissa että kirjeiden kirjoittelussa, postcrossingista puhumattakaan :s. Selailin äsken nopeasti läpi vanhoja postauksia ja tuli sellainen tunne, että olispa kiva kyllä pistää taas noita postcrossingkortteja maailmalle :). Tästä se taas lähtee... Ehkä, toivottavasti :D.
For some reason I don't know even myself I have lately kept low profile in both swap-bot and letter writing, not to mention postcrossing :s. But I got a little inspired to postcrossing again as I browsed through my old posts :). So maybe postcards will be showing up more often...?

Viime viikolla sain ensimmäisen neljästä itse tekemästä sticker bagista takaisin kotiin. Koitin etsiä postausta jossa olisi kuva kaikista neljästä ennen lähtöään, mutta en näköjään ollut vaivautunut kuvaamaan niitä silloin! Tyhmä minä.
Last week I got my first sticker bag back from it's tour!



Lähetin palauttajalle kiitokseksi postikortin, toivottavasti menee perille :)
I sent a postcard to thank the returner :)


Tämä seuraava kuva tulee ihan tuhottomasti jäljessä, mutta täytyy munkin todistaa, että ostin näitä uusia postimerkkejä ;) Lemmikkimerkit ei ole uusia, mutta ne on niin söpöjä että pistin samaan tilaukseen :)
Last Monday new stamps were released, and ofcourse I had to buy them! I like those Autumn stamps so much! Those pet stamps aren't new though :)

New stamps <3

4 kommenttia:

  1. Ihana Muumi-kortti! Ja kiva kuulla että sun eka sticker bagi on saapunut takaisin kotiin! Toivottavasti loputkin tulee pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niihin kolmeen muuhun laitoin muistaakseni "allekirjoittajien" määräksi yhden enemmän kuin tähän, joten siinä mielessä ihan oikein meni että tämä palautui ensimmäisenä.. :) Muita odotellessa :D

      Poista
  2. I love the nature and postcrossing ones! Looks really nice :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you for comment :)<3
      It's good that even someone likes those postcrossing stamps! :D

      Poista