tiistai 23. huhtikuuta 2013

Mahdollinen kirjekaveri Saksasta

Jipii! Tästä saattaa kehkeytyä ensimmäinen ulkomaalainen kirjekaverini!
Osallistuin nimittäin swappiin, jossa muunmuassa kirjoitettiin kirje swappi parille. Sain sitten erittäin mukavan ja ihanan kirjeen eräältä saksalaiselta naiselta, joka kirjeen lopuksi kysyi, olisinko kiinnostunut kirjoittamaan hänelle takaisin. Minähän olin ihan innoissani :D Hän oli lähettänyt kaikkia niin ihania juttuja swapissa ja kirjeen perusteella vaikutti todella mukavalta, joten olin aivan malttamattomana vastaamassa hänelle! Laitoin kirjeen mukaan paketin aika painavia tarroja joista ajattelin hänen pitävän, siksi piti laittaa vähän enemmän tuota postimaksuakin :/ Tuli muuten tehtyä nyt hyvin samantapaiset koristelut kuin aikaisemmin täällä esittelemääni swapkirjeeseen :D! Toivottavasti hän vastailisi pian :)


Lähetättekö te muut postibloggailijat muuten kirjeenne ja pakettinne yleensä 1. vai 2. luokassa? Itse olen tähän asti ne muutamat swapit joihin olen osallistunut niin lähettänyt 2. luokassa, mutta pohdin tänään onkohan se liian epävarmaa postin perillemenon kannalta...

6 kommenttia:

 1. Ite laitan maksikirjeet ja paketit yleesä 2.luokassa, kirjeet menee aina 1.luokassa ellei hinta ala hipoa 10€ jolloin se on vaa helpompaa laittaa 2.luokassa.. Tähän mennessä ei ainakaan paketit oo kadonnu :)

  VastaaPoista
 2. En ole vielä kokeillut pakettien ja kirjeiden laittamista ulkomaille kakkosluokassa, kotimaahan laitan yleensä kirjeet kakkospostina.

  VastaaPoista
 3. Riippuu paljonkin tilanteesta, siitä onko posti kuinka painava ja kuinka nopeasti sen haluan toimitettavan perille. En usko että kakkospostissa postit katoaa. :)

  VastaaPoista
 4. Musta ainakin tuntuu, että posti menee yhtä nopeesti ja turvallisesti perille ykkösellä sekä kakkosella :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille vastauksista :D Nyt on vähän luottavaisempi mieli siitä että menee se posti perille 2. luokassakin :D Jotenkin on vaa sellanen miellikuva et ne jää lojumaan kuukausitolkulla jonnekkin lajittelukeskuksen nurkkaan "vähempiarvoisten" kasaan :D

  VastaaPoista
 6. Mustakin aina tuntuu, että 2.luokassa posti häviää useammin, mutta melkein aina, kun lähetän jotain vähänkin isompaa/painavampaa ulkomaille(etenkin EU:n ulkopuolelle), laitan 2. luokassa, eikä koskaan ole hävinnyt! Joskus on alkanut vähän epäilyttää, kun yli parikin kuukautta on kestänyt ennenkuin paketti on mennyt perille, toisaalta kerran 2. luokassa laittamani isohko paketti Koreaan meni n. 5:ssä päivässä vastaanottajalleen, joka on aika outoa!

  VastaaPoista