maanantai 22. huhtikuuta 2013

Mieluisten korttien maanantai

Tänään posti toi kolme postcrossingkorttia, jotka kaikki oli oikein kivoja :) Viikonloppuna on ihan kivasti tullu ilmotuksia että lähetetty kortti on mennyt perille, ja oon päässy kirjottelemaan uusia kortteja <3. Oon muuten jonkun verran osallistunu swap-botissa swappeihin mut en oo niistä täällä puhunut tai niiden sisältöä kuvaillut, ja mietinkin et pitäiskö alkaa ottamaan niitäkin juttuja tänne mukaan... :) Hmm.

Hollanti
Mä en oikein varmasti tiedä mitä noi tossa kuvassa on mutta aika vahvasti näyttäis leikatuilta paperinpaloilta :D Lähettäjä ei kertonut mitään erityistä itsestään mutta kyseli vähän että joko se kevät on tänne Suomeen tullut ja toivotti onnea opinnoissa!

Ukraina
 Tää on aika jännä ja mielenkiintonen kortti :D Mietin että onkohan tää kuva/teema jostain tuttu?

Iso-Britannia
Iso-Britannian kortissa on ilmeisestikin Yorkin herttua (Duke) ja herttuatar (Duchess) avaamassa jotain postitoimistoa vuonna 1934 :D Lähettäjä kirjotti paljon (<3) mutta käsiala oli sellaista että välillä joutui melkein arvaamaan mikä sana oli kyseessä :D

Saksaan
Sitten lähetettyhin kortteihin! Tai oikeastaan kaikki nämä odottavat vielä keittiön tasolla postilaatikkoon vientiä.. :D Tämä ensimmäinen menee Saksaan 60-vuotiaalle miehelle, jonka toive ei ollut yhtään sen laajempi kuin "jotain joka liittyy maahasi" :D Noh. Valitsin sitten Kimmo Pälikön maalauksen Akseli Gallen-Kallelan museosta. Gallen-Kallelahan on maalannut mm. niitä kuuluisia Kalevala-maalauksia, joten kyllähän tää aika suomalaista on.. :)

Hong Kongiin
Vastaanottaja oli samanikäinen tyttö kuin minä ja hänellä oli kiva profiili ja monia kivoja toiveita! Päätin sitten lähettää hänelle yhden "varjelemani" kortin, koska yksi hänen toiveistaan oli balettiaiheiset kortit ja tämä sopi siihen hyvin. Tämä on musta jotenkin suloinen ja tunnelmaltaan ihana kortti <3 Ikävä tulee tätä :)

Venäjälle
 Vastaanottaja ei ollut vielä kirjoittanut profiiliinsa mitään ja oli saanut vasta yhden kortin, eli oli aloitteleva postcrossailija. Profiilikuvassa oli kuitenkin nuoren näköinen tyttö ja hänellä oli suosikeissaan muutama kissakortti, joten ajattelin että ehkä tällä ei ihan hirveesti mennä pieleen :)

Tsekkiin
Vastaanottajalla oli suosikeissa paljon sydänaiheisia kortteja ja toiveissakin sydämet ja rakkaus :D Tää kortti on vähän tätä cyber-aikakauden rakkautta <3

2 kommenttia:

 1. Kirjoittele ihmeessä tänne Swap-botistakin ja swapeistä, olisi kiva lukea:)
  Tykkään tosta Iso-Britannia kortista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kai sitä voisi niitäkin tänne laittaa :) Ainakin osan!

   Poista