lauantai 6. huhtikuuta 2013

Saapuneet kortit taas ajantasalle!

Tällä viikolla tuli kasaan 100 lähetettyä korttia! Hieno virstanpylväs josta voi iloita pitkään.. :D Varsinkin kun elämä on muuten niin hiljaista ja tasaista.. :D Saa sentään taas yhden kortin enemmän kerralla lähetettyä! Tällä viikolla on tullut mukavia kortteja ja niitäkin on nyt yhteensä 102 kasassa. Tällä viikolla tuli yhteensä 5 korttia joista 2 on täysin uudesta maasta, ihanaa.. :)

Malesia
 Malesiaanhan mä juuri taisinkin lähettää kortin (joka on itseasiassa mennyt perille) mutta nyt vuorostaan sain sieltä ihan ekan kortin. Ja tykkään kyllä tästä paljonkin, tällainen simppeli ja erilainen kortti :)

Guernsey
 Muistan kun joku aika sitten katselin Postcrossingin sivuilla maita, joissa on vähän käyttäjiä ja vähän lähetettyjä kortteja ja törmäsin myös tähän Guernseyhin. Mietin silloin, että tulenkohan koskaan tuoltakaan saamaan korttia, mutta tässä sellainen nyt sitten on :D! Ja kiva kortti onkin, tuollainen vanhanaikainen kartta :) Guernseyn saari sijaitsee Ranskan rannikolla mutta kuuluu Britteihin.

Saksa
 Sitten tämmöinen minun mielestä ei-niin-erikoinen kortti. Vaikka onhan siinä se hienoa että sen on maalannut vammainen ihminen suullansa tai jalallansa, lähettäjä ei osannut sanoa kumminko mahtaa olla :D

Saksa
 Tykkään tästä tiikerikortistakin kovasti, isot kissat on ihaniaaa.. :D Tykkään tiikereistä, leopardeista ja muista niistä :)

Usa
Sitten viimeisenä tämmöinen hassu Roswell-kortti :D Tää tuli kuoressa jossa oli mukana lisäksi tarroja, joten ei voi olla tyytymätön, vaikka kortti nyt onkin tuommonen vähän epämääränen (tolla ufolla on selkeesti joku vähän vikana..tai ei niin vähääkään..) :D

Otin taas muutaman uuden osoitteen, mikään ei oo ihanampaa kun korttien valkkaaminen! Ne kortit laitan sitten taas omaan postaukseensa jahka saan ne kirjoitettua :)

2 kommenttia:

  1. Oho, virallinen kortti Guernseysta ja vielä noin hienokin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti mulla on onni potkaissut :)

      Poista