lauantai 6. huhtikuuta 2013

Sittenkin jotain muuta...

Eipä tuu lähetettyjen korttien esittelyä toisin kun puhuin :D Skanneri ja minä ei taas tultu toimeen joten kuvista tuli ihan mössöä :))) Kuinka kivaa. Sai kelvata postcrossingin sivuille mutta tänne en viitti semmosia laittaa. Ei ne kortit mitenkään ihmeellisiä kyllä edes ollut. Mutta jostain muusta sentään on kuvia...


Hihii osallistuin swap-botissa tähän ja koristelin vähän kumpaakin lähetystä lehdestä leikatuilla kuvioilla :) On ihan hirveen rauhoittavaa ja rentouttavaa tuollanen näpertely, leikkaaminen ja liimaaminen :D Mun hienot kuvanmuokkaustaidot riitti tuollasten pantterikuvioisten lootien lisäämiseen!

Törmäsin tänään kauppareissulla sattumalta jonkinlaisiin markkinoihin ja ei ollut riemulla rajaa kun näin siellä postikorttikaupan teltan! Teltassa oli kovin ruuhkaa, muutkin oli halpojen korttien perään :) Ostin 4 x 10 korttia, hintaa oli 2,5e/10 korttia. Jee! Tarjolla oli paljon monenlaisia kortteja. Kuvailin muutamia ehkä kivoimmista löydöistä.

Nää ihanat vauvat tekis mieli pitää ite <3


Näissä oli kimalle koristelua :)

8 kommenttia:

 1. Kivoja kortteja. Ostatko monesti Postikorttikaupan sivuilta/teltoista kortit? Alotin vasta muuten postcrosssauksen. Niin laitatko oman osotteesi korttiin, jonka lähetät? Ite en oo laittanu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mä laitan aika harvoin omaa osoitettani korttiin, tänään kyllä yhteen laitoin kun vastaanottaja sanoi että jos kortissa on lähettäjän osoite niin hän lähettää varmasti jotain takaisinkin ;) Mutta yleensä en laita kun se vie niin paljon tilaa pienestä kortista :D
   Oon ostanut nyt paristi postikorttikaupan teltasta kortteja, en oo koskaan tilannu niiden sivuilta. Perromaniasta oon kerran tilannu. Muuten ostelen lähinnä kierrätyskeskuksesta, kirppareilta ja kirjatorilta ja muualtakin jos on hyviä tarjouksia :)

   Poista
 2. Mä aina innoissani ootan markkinoita ja noita korttikojuja, mut nyt talvella ainakaan niitä ei näkyny :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kesällä niitä varmasti tulee taas :)!

   Poista
 3. vaaau, ihania kortteja olet löytänyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih, varastojen täydennys ei ole koskaan pahasta ;D

   Poista
 4. Kivat koristelut ja huiput korttilöydöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Joo siellä oli kyllä tosi hyvä valikoima ja laadukkaita kortteja, ei mitään roskaa kaikki!

   Poista