lauantai 24. elokuuta 2013

Some received swaps

Postivirta on hyvin hiljaista :( Tällä viikolla sain kuitenkin kaksi omassa mittakaavassani isoa swappia, joista toisen kanssa kyllä tulee riittämään puuhasteltavaa pitkän aikaa... Sain nimittäin vihdoin tämän yhden "kiertovihko"-swapin Saksasta!


Tämä pöllötyttö tuli lomalle luokseni ja nyt olisi sitten tarkoitus kirjoitella tuohon vihkoon mitä ollaan puuhasteltu (oikeasti tai ihan vaan leikisti :D). Toivottavasti tulisi joku inspiraatiopuuska niin saisi tämän tehtyä ilman tuskallista vääntämistä! Se on kamalaa jos on inspiraation puute eikä saa mitään aikaiseksi, vaikka projekti ajatuksena olisikin tosi hauska!

Fill a pencil bag -swap from Ireland

Lähettäjä oli tehnyt tuon pussukan itse ja se on ihan kiva mielestäni :)

All this was inside the pencil bag
Tuollaista kaikkea pussukasn sisältä löytyi. Kivoimmat mielestäni on nuo ihanat nalle-muistilaput ja tuo pieni teippiteline jonka mukana on viisi pientä teippirullaa <3 On nuo muutkin jutut kyllä kivoja, en malta odottaa että pääsen maistelemaan noita kaakaoita!

Three postcards in envelope -swap from Usa

 
Sain neljä korttia kolmen sijaan ja söpöjä tarroja siihen lisäksi :) Kortit nyt ei suurempia tunteita herättäneet mutta ehkä nuo tarrat sitä vähän paikkaavat ;)

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo Peter Pan penaali *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps :) Mul ei kyllä oo penaalille tarvetta että se ehkä muuntautuu meikkipussukaksi tms :D

   Poista
 2. ihana penaali!! Muutenkin kivaa postia *_* Lähetin sulle kirjeen tänään, toivottavasti se saapuu turvallisesti perille!

  VastaaPoista
 3. Jos postcrossingin sivustolla kirjoittaa siihen message-kenttään jotain terveisiä kortin lähettäjälle kortin rekisteröinin yhteydessä,niiin minne se menee? Eli esim jos joku on kirjoittanut mulle jotain 'terveisiä' korttiin liittyen,niin missä tää messagelatikko tai vastaava on ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina kun rekisteröi kortin niin lähettäjälle tulee sähköpostiin ilmoitus siitä ja siinä näkyy myös ne terveiset :) Siel sivuil ei oo mitään messagelaatikkoo vaan kaikki muutkin viestit mitä muille käyttäjil lähettää nii tulee vaa sähköpostiin.

   Poista
 4. Oi miten suloinen blogi sulla on! .) Ihastuin tuohon banneriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo kiitos :) Hyvä saada palautetta näistä väkerryksistä 8)

   Poista