lauantai 17. elokuuta 2013

Yllärikortteja kirpparilta

Tein kirpputorilta mielenkiintoisen löydön. Hintalapussa luki "käytettyjä ja käyttämättömiä potikortteja 800 g, 3 euroa". Paketeista näki vain ylimmän ja alimman kortin kuvan, joten ostos oli todellakin sika säkissä, mutta kaksi tällaista lähti silti mukaan :D

Ensin tutkin innoissani kortteja, mutta harmikseni huomasin että todella monet korteista oli tosiaankin käytettyjä :/ Lisäksi käyttämättömät kortit olivat kahdessa ostamassani paketissa melkein samoja... Tein korteille pientä lajittelua!Skannasin kortit, joiden kuvista pidin kaikkein eniten. Näidenkin joukkoon mahtuu myös käytettyjä kortteja...


Onko teillä mitään ideoita mitä käytetyistä postikorteista voisi tuunata? Näissä on joitain niin kivoja kuvia, että olisi sääli jättää niitä hyödyntämättä missään :)!

4 kommenttia:

 1. Liimaa noi käytetyt kortit jollekkin korttipahveille..? :) ja sitte sinne taakse pystyy kirjottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa olla tosiaan yksinkertaisin ja ihan hyvä keino :)

   Poista
 2. Niitä voi tarjota myös niille korttikeräilijöille, jotka keräävät nimenomaan kiertäneitä postikortteja. Facebookissa on mm. ryhmä nimeltä Postikorttirinkiläiset.

  VastaaPoista
 3. Onpas vaan tosissaan hieno löytö! Toi Rasan vinkkaama ryhmä pitääkin laittaa korvan taakse, sillä aina ajoittain tulee mietittyä saamieni korttieni lopullista etappia. Tässä tapauksessa siis niiden korttien suhteen, joihin en sellaista säilytyshalua koe, ettenkö raaskisi luopua esim. antaakseni jollekulle postimerkkikeräilijälle.

  VastaaPoista