torstai 8. elokuuta 2013

Ulkoasutuskailua... ja posteja

Oon halunnut jo pitkään jotain muutosta tän blogin ulkonäköön, ja viime päivinä oonkin viettänyt lukuisia tunteja vääntäen blogipohjaa suuntaan ja toiseen mut vieläkään ei tunnu että "nyt tää on HYVÄ ja valmis" :D Enää en oikein jaksa tän kanssa taistella kun en itsekään tiedä mitä oikeastaan haluan. Eli to be continued joskus taas :D

Okei, sitten itse aiheeseen eli posteihin! Maanantaina sain suloisen kirjeen Jennyltä <3
On Monday I received a cute letter from Jenny.

Kirje oli tehty servetistä ja se oli ihanan pehmeä :D Eikä ollut edes mennyt huonoon kuntoon postissa!
Envelope is made of serviette and it's nice and soft :D And surprisingly had survived in good condition!


Kirjeen mukana tuli paljon kaikkea; postikortteja, pinssi, teippejä ja kamalan paljon tarroja :)! Muuta saapunutta postia ei ollut joten seuraavaksi lähetettyjä...
There was lots of nice stuff with letter; postcards, tapes, a badge and lots of stickers :)! Then to out-going mail...

To penpal in Finland

Private swap to Usa
Näin käyttäjän kirjoituksen erään Swap-bot -ryhmän foorumilla, hän toivoi kovasti Audrey Hepburn postikortteja ja koska itseltäni yksi tällainen löytyi, lähetin hänelle viestiä :) Mulla ei oikeastaan ollut erityisiä vastatoiveita esittää, joten katsotaan millainen kortti sieltä sitten tulee... :)
I promised to send Audrey Hepburn -postcard to this Swap-bot user because she asked for them in one group forum. I didn't really have specific wishes myself, so it will be a surprise... :)

Birthday card to my little sister

Pikkusisko täyttää vuosia ja on jo niin pelottavan vanha... Vastahan mä itse puhaltelin kakusta saman määrän kynttilöitä :D!

Fill a pencil bag -swap to Greece

Swapin idea siis nimensä mukaisesti täyttää penaali kaikella mukavalla mitä sinne saa mahtumaan... Keräilin mukaan (ihania) furbie- ja muumitarroja, postikortteja, lakua, teetä, koruhelmiä, paperiliittimiä, hiuskukan ja kirjekuoria. Kuvan ottamisen jälkeen lisäsin vielä vähän lisää tarroja.
I included stickers, postcards, flower -hair accessorie, liquorice, tea, beads, paper clips and envelopes. After taking this picture I added some more stickers.

Pencil bag where I put everything in
 Löysin Tiimarista todella söpön pussukan josta toivon vastaanottajankin tykkäävän!
I think I found veeery cute pouch and I hope my swap partner will like it too!

Swap ready to go

Ainiin, toihan se posti tänäänkin jotain päivän piristykseksi! Nimittäin...
There was something in the mail today which brightened my day...Tuntuu että näiden tuttujen postiblogien joukossa on ollut jonkinlainen buumi Postcard Gardenin tilausten kanssa, ja niimpä itsekin päädyin sinne pienen tilauksen tekemään ;) Ja oikein kiva kauppa se onkin! Hinnat ovat kohtuulliset ja uusia tuotteita tuntuu tulevan tiheään tahtiin, vaikka valikoima ei kerralla kovin suuri olekaan :)
I received my order from Postcard Garden, a nice little online store selling snail mail stuff. I just recently found this store and like it a lot!

8 kommenttia:

 1. Ootko harkinnut valmiita blogipohjia, niitähän löytyy vaikka mitä kivoja, simppeleitä tai söpöjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä käytössä joku valmis malli sieltä bloggerista mut mä en tykkää niistä mistään sellasina kun ne on joten oon tehny jotain muutoksia sit :D Vai tarkotatko jotain muita valmiita pohjia kun niitä bloggerin omia malleja? :o

   Poista
  2. Juu, muita kun bloggerin omia :)

   Poista
 2. You got a very beautiful letters and postcards. I like to receive gifts from Pen Palsów.

  http://pocztowki-ag.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh thank you :) What is Pen Palsow? I think I've never heard about that!

   Poista
 3. Jee mun kirje saapui ehjänä perille!
  Toi sun lähettämä penaali on tosi ihana ja olin laittanut paljon kaikkea kivaa sen sisään *_* Vastaanottaja varmasti tykkää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuli :) Itseasiassa vastauksenkin pitäisi pian toivottavasti tulla sinne ;)

   Poista
 4. Such great wonderful mail goods!

  VastaaPoista