sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Huono viikko

Tällä viikolla sain vain yhden kortin :( Tuntuu että mun lähettämät kortitkin on vaan ollu matkalla eikä oikein mee perille. Vihdoin kuitenkin nyt viikonloppuna tuli kahdesta kortista ilmotus että ovat löytäneet määränpäähänsä :) Oon jo malttamattomana odottanut millon pääsen taas lähettelemään!

Saksa

Sain nätin pinkkisävyisen ilta-aurinkokuvan Saksasta Warendorfissa asuvalta maatilan isännältä :D Hauskaa.

Kävin viikonloppuna yhdellä kirpparilla josta löytyi oikea postikorttitaivas! Kaikki kortit oli 20 snt/kappale ja sieltä löytyi ihan hirveesti kivoja kortteja. Joku postikorttikeräilijä oli varmasti myös käynyt jättämässä kokoelmansa myyntiin, koska telineessä oli valtavat määrät kauniita Kimmo Pälikön taidepostikortteja. Hamstrasin niitä jumalattomat määrät, ensinnäkin koska tykkään Pälikön tyylistä ja siitä miltä ne kortit tuntuvat ja vielä kun niitä sai niin halvalla! Voi tehdä kyllä kipeää lähettää niitä Pälikön kortteja eteenpäin, haluaisin pitää kaikki ne ihanuudet itse <3

Sateen jälkeen 1989
Yhden Kimmo Pälikön taidekortin kuitenkin päätin tänään lähettää Usaan eräälle mukavanoloiselle rouvalle :) Kortti on siis Kuurojen Liitolle vuonna -89 tehty "Sateen jälkeen". Ootteko muut postcrossaajat törmänneet Pälikön kortteihin, ja mitä mieltä niistä olette vai oletteko mitään erityistä mieltä? :D Onko teillä jotain suosikkitaiteilijoita tai muita?

5 kommenttia:

 1. Mulla on paljonkin ollut noita tuon "sarjan" kortteja, en kyllä tiiä onko taiteilija sama mutta voisin väittää niin :D

  VastaaPoista
 2. Itse en ole juuri kyseiseen taiteilijaan törmännyt, mutta minulla on myös harrastuksena penkoa kaikkialta halpoja "jämäkortteja" :D Joista kyllä usein myös tykkään ei sen puoleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps mäkin bongailen aina sillon kun kirppareilla käyn tai muuten kauppojen aletelineistä :D Normihintaan en koskaan kortteja osta!

   Poista
 3. Moikka uudelta postcrossaajalta. Mä kyllä vähän ihmettelen, että keski-eurooppaankin matkaa voi kestää 8-9 päivää, eikä muka vieläkään perillä...? Onkohan postinkulku jotenkin "hidastunut" viime aikoina, tuntui että 90-luvulla Saksaan/Sveitsiin/Hollantiin meni posti perille muutamassa päivässä.
  Vai onkohan niin, että ihmiset hautoo niitä kortteja, ennenkuin kuittaa sitten usean kortin kerralla "perillä".
  Joo, mäkään en juuri aio normihintaisia kortteja ostella.
  Jos ei kelpaa vastaanottajalle, niin sitten ei kelpaa.
  Eikä ne ulkomailla ainakaan tiedä, mikä on Suomessa kirppikseltä / alehyllystä ostettu ja mihin hintaan :)
  Hauskaa postkrossaamista, sjh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei, kiitos kommentista :)
   Postin kulussa tuntuu kyllä joskus kestävän...ja kestävän... Jääkö kortit pyörimään postikeskuksiin vai vastaanottajien pöydälle, en tiedä, mutta kyllä se aina jännittää kun näyttää että postissa kestää hirmu kauan, että löytääkö se koskaan perille :/ Itselle on kyllä nyt muodostunut paha tapa että en aina jaksa tai muista heti kortteja rekisteröidä :( Pitäisi kyllä petrata taas siinä!

   Poista