sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Laatu korvaa määrän?

Saksa

Ensimmäinen tämän viikon korteista on Saksasta. Aivan sairaan nätti kortti, ihanat värit ja tykkään hirveesti just tollasista vähän fantasiamaailma-tyylisistä maisemista!

Hollanti

Sitten siihen mistä otsikkokin tällä kertaa kumpuaa. Toinen kortti ei niinkään korttina ollut mitenkään ihmeellinen, mutta kun se tuli kirjekuoressa johon oli kortin lisäksi laitettu mukaan pari sivua paikallisesta lehdestä, minikokoinen hollannin lippu ja lähettäjän kirjoittama kirje :o! Hän oli kirjottanu kirjeessä aika tarkkaan sekä Hollannin että oman asuinpaikkansa historiasta, että ei ehkä kaikkein mielenkiintoisin aihe mutta kuitenkin kun toinen näkee tollasta vaivaa niin kyllähän se ilahduttaa :D Oli kiva tutkia mitä sieltä kuoresta löytyy ja ihmetellä sitä lehtileikettäkin vaikka en siitä mitään ymmärtänytkään :D

Mulla on nyt viisi korttia enemmän lähetetyissä kuin saaduissa ja matkalla lisäksi kuusi korttia, että eiköhän tässä pitäis postiluukun kolista lähiaikoina taas, kun nyt on ollu vähän hiljasempaa tosiaan viime aikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti