maanantai 8. lokakuuta 2012

Vasta maanantai

Tää viikko alkoi hienosti kun jo tänään maanantaina sain kolme korttia!

Hollanti

Hollanista sain suoraan sanoen aika ärsyttävän näköisen kortin :D Ei oo ainakaan yhtään mun tyylinen. Ja tylsää oli myös että lähettäjä oli tulostanut osoitteen tarralapulle ja lyönyt oman osoitteensa korttiin leimasimella. Itte tykkäisin että kortissa näkyisi lähettäjän "käden jälki".

Saksa

Söpö kissakortti tuli Frankfurtista Saksasta. Tästä olen iloinen, koska tykkään kissoista tosi paljon :)

USA

Vikassa kortissa on "taikakuva", joita sisältäviä kirjoja ainakin itse ala-asteella ahkerasti kirjastosta lainasin :D Mulle näiden katsominen on aina ollut tosi helppoa, mun ei tarvii nähdä juuri ollenkaan vaivaa että saan piilotetun 3D-kuvan näkyviin. Vaikka tämä kortti ei ole mitenkään kaunis, niin oli tosi kiva saada välillä jotain ihan erilaista, kuin mitä kortit perinteisesti ovat!

3 kommenttia:

 1. Lähetätkö aina jonkin kiitosviestin saatuasi kortin? Kuinka monta olet lähettänyt ja kuinka monta saanut?

  Nimim. utelias :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä ootko postcrossailija itte vai et, mut siinähän kun menee rekisteröimään kortin saapuneeksi niin on myös semmonen pieni laatikko johon voi kirjottaa lähettäjälle henkilökohtasen viestin. Ja mä kyllä aina kirjotan siihen vähintään lyhyesti kiitokset ja kerron jos kortti on ollut erityisen ilahduttava, joskus kommentoin myös takaisin jotain mitä lähettäjä on kirjottanut kortissa :)

   Tällä hetkellä oon saanut 16 korttia ja samaten 16 mun lähettämää korttia on mennyt perille, 7 on tällä hetkellä matkalla!

   Poista
 2. Mäkin muistan ne 3d kirjat! postcrossing on kyllä aivan huippu harrastus!

  VastaaPoista