lauantai 6. lokakuuta 2012

Viikkoraportti

Tällä viikolla tuli kaksi korttia. Olen rekisteröiny ne postcrossingin sivuille 2.10 mutta en nyt muista tuliko ne maanantaina vai tiistaina, vaikka ei kai sen nyt niin väliä :)

Kuten kortistakin näkee, tämä tuli Australiasta. Kortin lähetti Samantha joka perinteisten terveisten lisäksi kertoi hoitavansa kolmea lastaan kotona :) Jännä kyllä toi merihevonen joka on ilmeisesti muotoiltu kaikesta rojusta. Ja Australia on yks niistä maista joissa olis kiva päästä joskus käymään!


Toisen kortin sain Hampurista, Saksasta. Kuvassa on kuulema kaupungin musiikkihalli, tosi kaunis rakennus jos multa kysytään! Mutta kortin lähettänyt tyttö kertoi, että parhaillaan Hampurissa ollaan rakentamassa uutta, modernia musiikkitaloa :( Kuka tietää mitä tälle ihanalle vanhalle rakennukselle sitten tapahtuu.

Koska nyt ei ollut esiteltäväksi muita saapuneita kortteja, ajattelin skannata kolme maailmalle lähtijää jotka juuri kirjoitin. 


Porokortin valitsin, koska vastaanottaja toivoi eläimiä. Kääntöpuolella oli poroista kertova tekstinpätkä suomeksi, jonka sitten käänsin alapuolelle englanniksi.


Albert Edelfeltin Samppanjatyttö valikoitui kyseiselle vastaanottajalle, koska hän toivoi mm. taiteilijoita ja heidän töitään.Tämä viimeinen on oma suosikkini lähetetyistä tällä kertaa. Kortti on kopio 1800-luvun opetustaulusta, joka esittelee höyrykoneen mekaniikkaa :) Vastaanottaja sanoi tykkäävänsä esimerkiksi tieteestä ja toivoi vanhoja koneita esitteleviä kortteja, joten tämä tuntui sopivan hänelle paremmin kuin hyvin!

Odotan jo innolla, millaisia kortteja ensi viikolla meidän laatikkoon ilmaantuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti