perjantai 12. lokakuuta 2012

Rakennuksia

Loppuviikon saldona sain kaksi korttia, eli yhteensä sain tällä viikolla viisi, se on jo ihan kivasti. En malttaisi odottaa, että saisin jo lähettää uusia kortteja! Yksi Valko-Venäjälle lähettämäni kortti on ollut matkalla jo 31 päivää ja mietin, meneeköhän se koskaan perille... Ei todellakaan uskoisi että menee noin kauan, jos kaikki olisi kunnossa!

Brasilia

Ensin sain kortin Brasiliasta. Kuvan rakennus on kuulema Sao Paulon kaupungissa. Lähettäjällä oli tosi nätti kaunokirjoituskäsiala (mikä sanahirvö), harmi kun sitä ei tähän saa nyt näkyviin :)

USA

Toinen kortti on Usasta ja siinä on tosi nättejä rakennuksia ilmeisestikin Beverly Hillsistä kuten kuva kertoo :D Kortti on kuulema ostettu Huntington Beachiltä. Onko tossa kuvassa jo joulukoristelut vai näänkö mä väärin? :D

2 kommenttia:

  1. Saattaahan se kortti olla löytänytkin jo perille, mutta se vastaanotaja ei oo muistanut/jaksanut rekisteröidä sitä.... D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiätkö mitä, ei menny eilen kauaakaan sen jälkeen kun olin tänne tosta asiasta kirjottanu niin tuli viesti että tää kortti on menny perille :D Se oli varmaan unohtanu sen tai jotain, en millään voi uskoo että noinkin lyhyeen matkaan menee yli 30 päivää...

      Poista