lauantai 3. elokuuta 2013

Postin tuomisia ja korttilöytö

Not my thing postcards -swap from Canada

Kanadasta sain swapin mukana postikortteja. Tarkoitus oli lähettää muutama sellainen postikortti, jotka eivät omiin kokoelmiin sovi. Tuollainen kuvaus voisi laittaa ihmiset lähettämään jotain täysin roskaa, mutta onneksi saamani kortit ovat ihan kohtalaisia :)

I received a postcard swap from Canada. The purpose of the swap was to send a few cards that don't fit in one's own collection. I knew this could mean I only receive crap but luckily the cards I received were okay :)

Cards from the swap

Posti toi mukanaan myös pienen postimerkkitilaukseni <3 Tilasin tällä kertaa vain muutamia sellaisia postimerkkejä, joita minulla ei koskaan aiemmin ole ollut! Seuraavan kerran sitten tilataankin postimerkkejä kun syksyn uutuudet ilmestyvät :) 

I also received my stamps order. I ordered some stamps I have never earlier had.



Mulla ei tosiaan ole ollut noita vihannesmerkkejäkään aikaisemmin vaikka ne on ihan vanha juttu! Kävin kysymässä niitä postitoimistosta eräänä päivänä ja sieltä sanottiin, ettei niitä enää ole myynnissä näin pitkän ajan jälkeen. Verkkokaupasta niitä onneksi vielä saa ja tilasinkin kolme vihkoa. Nää on ihan hupsuja :D!

These vegetable stamps are already oldies, but I've never had them before! They're just so funny, I can't wait to get using them :D!

 Löysin kaupungilta sattumalta halvalla aikas ihania kortteja...

I happened to find some very pretty cards that were very cheap also, I just had to buy some...

 

2 kommenttia:

  1. Mistä kaikkialta oot saanu niin ulkomaalaisia kuin suomalaisiakin kirjekavereita yms.? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhden suomalaisen kirjekaverin oon saanut täältä: http://koti.mbnet.fi/~raijae/kirjeenvaihto/kirjeet.html

      Sit toisen suomalaisen ja molemmat ulkomaalaiset kirjekaverit oon saanut swap-bot.comin kautta :)

      Poista