maanantai 13. toukokuuta 2013

Iloa

Kirjekavereiden kirjeisiin tuli viikonloppuna vastattua, mutta niistä ei ole kuvamateriaalia :( Toiseen kirjeeseen kuitenkin käytin vastikään ostamaani muumi-kirjepaperia ja kumpaiseenkin kirjeeseen laitoin mukaan Fazerin uuden suklaapatukan, jossa on tummaa suklaata, mustikoita ja vadelmia <3. Toiseen kirjeeseen laitoin suklaan lisäksi myös salmiakkirasian, kun hän kyseli että mitä se mahtaa olla se salty liquorice... :D No saapa nähdä mitä hän sanoo!

Tänään postilaatikosta löytyi innolla odotettuja posteja! Ensimmäisenä avaukseen lähti Espanjasta tullut kirje, jonka sain sellaisen swapin myötä, jossa oli tarkoitus laittaa kuoreen mahdollisimman paljon kaikkea pientä kivaa ennen 20 gramman rajaa :)

20 grams of fun!

Tilasin viikko sitten ihan kunnolla postimerkkejä, kun otti aivoon uutiset postimaksujen noususta kesäkuussa :D Tänään ne saapuivat ja olihan se aika tuhti paketti, hiukan pisti miettimään että mihin ne rahansa on oikeasti taas pistänyt... Mutta elämä on priorisointia eikös vaan :)


Tilasin yhden paketin noita uusiin muumimerkkeihin mätsääviä postikortteja, joiden mukana tietysti tuli vielä yksi arkki niitä merkkejäkin. Aika ihania kyllä noi kortit, värikkäitä ja hauskan muotoisia <3


Neljään arkkiin kuului ihan omanlaisensa priority-tarrat, tosi kiva kun niissäkin on nyt vähän vaihtelua :) Harmi kun niitä ei saa erikseen mistään!


Postilaatikosta löytyi myös kolme ihan kivaa postcrossing-korttia. Olen ohimennen viime aikoina pohtinut sitä, kuinka paljon tähän kortteiluun onkaan oikeasti kulunut rahaa, ja kuinka kivaa mulla on nyt ollut tuolla swap-botissa jonka olemassaolon hiljattain hoksasin... Mutta ei, kyllä postcrossingkin on ihanaa ja rakastan valita vastaanottajille toiveiden mukaisia kortteja <3

Hollanti
Hiukan synkkä kortti mutta todella kaunis. Lähettäjä kertoi tykkäävänsä uida luonnossa ja haluaisi kuulema joskus nähdä upean Iguazu-vesiputouksen Brasiliassa. Siinä ei kuulema kuitenkaan voi uida, se olisi liian vaarallista :D Noh, epäilemättä juu.

Puola
Tänään sattui tulemaan toinenkin vesiaiheinen kortti :) Jossa ei lukenut muuta kuin Happy Postcrossing :(

Saksa
Sitten kaikista kolmesta ihanin kortti! Suloinen bambi, ai että <3.

4 kommenttia:

 1. Joo mäkin laitoin ihan liian suuren määrän merkkejä tilaukseen viime viikolla. :D Myöhemmin on tullu vähän mietittyä et mihinkäs sitä taas sai lähemmäs sata euroa tuhlattua.. Mut niin, eipä tarvi hetkeen niitä ostaa ja kun hinnatki nousee ni oikeestaanhan se oli ihan kannattava sijoitus (tätä yritän ainakin itelle toistella, heh :D).

  VastaaPoista
 2. Kuinka paljon toi Muumimerkki+kortti paketti makso? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 6,90e. Postimerkkiarkin osuus siitä on 4,80e joten kuudelle kortille jää hintaa, öö, 2,10e eikös niin :D?

   Poista
  2. OI! Pakko ostaa heti kun saan taas hieman rahaa käsiin!! :)

   Poista