torstai 2. toukokuuta 2013

Korttien päivitystä!

Venäjä

Saksa

Usa ja Taiwan

Viime päivityksen jälkeen on tullut 9 korttia, mutta tuossa niistä oikeastaan kivoimmat :) Tuon Usan kortin lähettäjälle laitoin kiitoskortin menemään takaisinpäin, kun oli kerta laittanut oman osoitteensa tuohon korttiin, ja tykkäsin tosta ihan hirveesti :) Ja toi pinkki auto olis niiiiin mua, mistä tollasia saa :D? Sitten lähetettyjä postcrossingkortteja:

Valko-Venäjälle

Italiaan ja Australiaan

Puolaan
Mä katson aina vastaanottajien profiilista mitä kortteja he on jo saaneet Suomesta että en lähetä samaa, ja samoin katson aina vastaanottajien suosikit ja varsinkin suomalaiset kortit sieltä. Oon jo kerran aikasemmin lähettänyt tällaisen samanlaisen kortin ja huomasin että tämä puolalainen oli lisännyt sen suosikkeihinsa, hän varmaan tykkää kun saa itsekin multa tällaisen :)

Ukrainaan

Hollantiin
Näin tämän kortin vastaanottajan suosikeissa ja muistin että mulla on samanlainen "varastossa", ihanaa kun voi täyttää jonkun toiveen :D

Lähetetyt kortit huhtikuussa:


Saapuneet kortit huhtikuussa:


Näistä kuvioista huomaa kyllä hyvin sen, miten moneen eri maahan on joko tullut lähetettyä itse tai mistä on saapunut kortti! Melkein jokaisen maan kohdalla ykkönen :) Vaikka joskus tuntuu että aina vaan niitä samoja tylsiä maita :D

1 kommentti:

  1. ihania kortteja! :) mustakin tuntuu, et aina lähtee kortit samoihin maihin, mut sit ku vilkasee tilastoja, ni onhan niitä muitakin maita :)

    VastaaPoista