perjantai 3. toukokuuta 2013

Muumilöytöjä

Kävin tutkimassa erään kirjakaupan korttivalikoimaa, ja löysin yllättävän paljon muumikortteja :) Ja halvallahan ne kotiin lähti, 10 kpl/3e! Näitä on hyvä ollakin varastossa, swapeissa ja postcrossingissa tulevat varmasti tarpeen. Piti kokeilla vähän erikoisefektejä kuviin... :D

Lisäksi löytyi yllättäen myös muumi-kirjesetti, josta maksoin kyllä ihan riistohinnan... Mutta eihän sitä voinut vastustaa!9 kommenttia:

 1. VAAAAU ihania kortteja! Ja noin halvalla :o Tuommoset vanhantyyliset muumikortit on just parhaita, en oo nähny noita enää täällä meidän kaupungissa. :C Tuo kirjepaperikin on tosi söpöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Mäkin tykkään ite noista tokan ja kolmannen kuvan tyylisistä muumikorteista eniten, mut en tiedä miten asia on yleisesti ottaen Suomen ulkopuolella :o :) Kävin ostoksilla Kirjatorilla, siellä on aina kortit tuohon hintaan <3 :D

   Poista
 2. WOW WOW!! Muumifani pökertyy kateudesta :))

  VastaaPoista
 3. Ihania, etenkin tuon 4. kuvan kortit!! Meijän eurokaupassa saa Muumikortteja 30snt/kpl, mutta ne on suuri osa onnittelukortteja..:/ En tykkää, jos niissä lukee "onnittelut" tms. vaikka eihän se ulkomaalainen sitä osaa lukea mutta silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuolla olis kans ollut näiden lisäksi niitä onnea! ja terveiset! kortteja, mut mäkin tykkään paljon enemmän tekstittömistä! Ps. musta toi 4. kuvan kortti jossa muumit joutuu hädissään juoksemaan lumivyöryä karkuun on aika kamala, eihän muumeille voi käydä noin ikävästi :D!

   Poista
 4. Kateellinen oon, hienoja ja halpoja muumikortteja... tuossa on pari, jotka puuttuvat omasta kokoelmasta, kaikkia muumeja en kerää, aidonnäköisiä vain...

  VastaaPoista
 5. Mitä tuo Muumi-kirjesetti sitten maksoi? Näyttää ihanalta :3

  Melissa
  http://www.waiting4yourletter.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 5,20 e :D Näkyyhän se tossa kuvassa mutta hyvin pienellä kyllä. Siinä on 10 papaeria ja 10 kuorta, vaikee kyllä arvioida enää että mikä on kirjepapereiden normaali hinta kun niitä niin harvoin kaupasta löytää :D!

   Poista