perjantai 24. toukokuuta 2013

Rest of the week

Keskiviikkona posti toi mukanaan odotetun kirjeen Jennyltä <3! Hän oli niin ihana että pyysi minua alkamaan kirjoittelemaan kanssaan, olin aivan otettu tästä :3

Kirje Jennyltä

Tänään kirjoittelin kortit Wish you greetings in June -swappiin, Niiskuneiti-korttiin tietysti laitoin samanlaisen postimerkin ;) Piirtelin ja laittelin paljon tarroja kortteihin, niistä tuli tosi kivat mielestäni tekstipuoleltakin :)

Swappia varten muumikortti Kreikkaan ja perhoskortti Hollantiin

Muutamat postcrossingkortitkin vielä loppuviikosta tuli. Mulla on tällä hetkellä matkalla-tilassa 2 (!) korttia! Eikä edes ihan hirveästi innosta ottaa uusia osoitteita, mitähän mun postcrossing-innostukselle on tapahtumassa? :D No, sitten kun on taas parempi taloudellinen tilanne niin alan taas tohonkin hommaan keskittymään enemmän :) Nyt on tullut niin paljon näitä swap- ja kirjejuttuja viime aikoina, että jostain on karsittava!

Saksa
Lähettäjä kertoi että tämä kortti on alunperin Japanista, jossa hän vietti 2 viikkoa viime vuonna.

Kiina

Postimerkki Kiinasta :3

Valko-Venäjä
Hirmu kaunis kortti omasta mielestäni :)! Lähettäjä vaikutti tosi mukavalta ja hänellä oli kiva profiili, aikani harkitsin jo että uskaltaisko kysyä häntä korttikaveriksi (ei kirjekaveriksi vaan korttikaveriksi :D) mutta ainakaan vielä en ole sitä tehnyt.. :)

Venäjä

Hollanti
Viikko päättyi tähän tänään saapuneeseen aivan ihanan piristävään koirakorttiin! Pääsi jo myöskin suosikkikorttien joukkoon seinälle :) Innolla jo odottelen millaista postia ensi viikko tuo tullessaan!

9 kommenttia:

 1. Onkohan ton postcrossingin ympärillä joku kevätväsymys aalto,kun itekkään en oo korttejs sitä kautta vähään aikaan lähetellyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla muuten! Mistäs sitä koskaan tietää.. :)

   Poista
 2. I like looking on your blog, unfortunatly I can't reed it but it looks very nice!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you :) Nice to know there is at least one international reader here 8) At this point I'm unfortunately not planning writing in English :( I still hope you keep visiting from time to time!

   Poista
 3. AIVAN IHANA noi swappiin laittamas kortit >3<
  Kuolasin ite eilen noitten Muumikorttien ja merkkien perään mut ei ku ei.. :(

  Ja toi kiinalaine merkki<3
  Ja suosittelen ottaa yhteyttä crossareihi jos korttikaverii haluu :) Kaikki on omalla kohdalla suostunu siihe ja tulee aivan ihania kortteja aina :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih miksi et ostanut muumikortteja?:( Tiedätkö saako niitä muuten muualta kuin postin verkkokaupasta? Ja joo ehkä mä voisin kysäistä vielä häneltä tätä korttivaihtoasiaa ;)

   Poista
 4. Jee, kiva että mun kirje tuli jo perille :3

  Toi Venäjältä tullut kortti on ihana!! Just semmonen millasesta itte tykkään *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuli ja olin aivan innoissaan <3! Musta taas toi Venäjän kortti ei ollu ainakaan tän viikon korteista kyllä siellä suosikkipäässä.. :D Haha :D

   Poista