perjantai 10. toukokuuta 2013

Viikko pakettiin

Hienoja postcrossingkortteja on tullut viime aikoina, ja aika kivasti on kortit menneet perillekin. En oo vielä ottanut uusia osoitteita tilalle, mut ehkä tänä iltana vois niitäkin puuhastella :) Viikon kohokohta oli kuitenki se, kun samana päivänä sain kirjeen sekä Englannista että Saksasta <3! Aloin nyt sitten tosiaan kirjeenvaihtoon kahden ihanan tytön (no naisen oikeasti kai) kanssa erään swapin myötä :)

Punainen siilikuori Saksasta ja toinen söpistelykuori Englannista

Saksasta tulleessa kirjeessä tuli mukana kiva valokuva kirjottajasta ja hänen lapsestaan, mutta ei muuta "ylimäärästä", mutta toisen kirjeen mukana tuli kaikkea pientä sälää. Ja oli otettava kuva tosta kirjepaperista kääntöpuoleltakin, voi että se on söpöä!
Täytyy nyt yrittää löytää aikaa noihin vastailuun! Sitten viikon postcrossingkortit, joista ehkä kolme lemppariani ulkonäön perusteella on Usan manaattikortti, Hollannin karitsakortti ja Ukrainan nallekortti. Mutta oli silti kiva saada Italiasta kortti, ainakaan mulle ei tuu sieltä turhan usein postia :)

Valko-Venäjä

Hollanti

Hollanti

Ukraina

Italia

Venäjä

Saksa

Usa

2 kommenttia:

 1. Toi Hollannin toinen kortti on AIVAN upee!! *__*
  Ja noi pikkusälät Englannista >3<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepulis toi näyttää tässä kyllä upeelta toi kuva, mut in real life se kortti oli aika huonolaatuinen niin siks ei päässy lemppareimmaks näistä :( :D

   Poista