tiistai 28. toukokuuta 2013

Saapuvia kortteja ja swappeja

Vielä vaan näitä postcrossingkortteja mulle tulee! Nyt on jo kaksi enemmän saatuja kuin lähetettyjä :D Otin eilen illalla muuten yhden osoitteen lisää toivoen että sieltä tulisi joku kiva, ja niinhän sieltä tuli. Tänään aattelin kirjoitella tuon yhden säälittävän postcrossingkortin :D Mutta tässä näitä alkuviikosta saapuneita.

Venäjä
Kortti on oikeastaan ihan kiva, aika tuollainen jännittävän näköinen. Takana oli venäjäksi jokin tarina luultavasti kortin kuvaan liittyen, ja lähettäjä oli ilmeisesti YRITTÄNYT kääntää sitä minulle englanniksi, mutta en kyllä ottanut yhtään selvää siitä :D Käännös vaikutti juuri sellaiselta mitä Google translatella saa aikaan 8)

Saksa
Tällainen perussöpö kortti 47-vuotiaalta saksalaisnaiselta :)

Valko-Venäjä
Taas tällainen Fauna of Belarus -kortti kyseisestä maasta, alan kääntyä sen kannalle että nää on oikeastaan ihan kivoja! Näitä tän "sarjan" kortteja on muutama jo kertynyt :)

Tänään posti toi tullessaan tämän näköisen paketin!


Olin aivan ihmeissään mitä se voi olla! En todellakaan odottanut mitään näin suurta. Paketti painoi postimaksutarran mukaan 545 grammaa ja sen lähettäminen Australiasta minulle oli maksanut 42,20 dollaria! Olin aivan täpinöissäni kun availin pakettia...


Paljastui että kyseessä oli International Flat Mail Swap, jossa tarkoituksena oli lähettää vastaanottajalle 5 ns. litteää tavaraa. Tässä on hiukan enemmän kuin 5 :D! Mukana oli aivan kauheasti kaikkia esitteitä, lehtiä, vihkosia, posti- ja onnittelukortteja, teetä yms yms. Tutkin ihan ihmeissäni kaikkea mitä olin saanut :D

Onnittelukortit kuorineen

Paketissa vasemmalla on pikkuisia kirjekuoria, sydänkuvioisen askartelupaperin päällä jänniä pikkukortteja (joiden käyttötarkoitusta en oikein tiedä :D) ja alla muistilappuja. Oli siellä tuollainen itsetehty geisha-tagikin.

Samaisessa swapissa tulleet postikortit
Mutta siis... neljäkymppiä pelkkiin postikuluihin! Tulee sellainen olo, että voih ei minun takia olisi tarvinnut... :)

Ja jos tässä ei vielä ollut tarpeeksi, niin posti toi tänään mukanaan kaksi muutakin swappia!

Ylempi on Flower Power Seed swap Usasta ja alempi on sellainen kuin "Boomerang pen pal postcard buddies" ja tämä tuli siis Australiasta :D


Sain kaikkiaan kolme pakettia ihanasti nauhalla paketoituja kukkien ja yrttien siemeniä ja kukkakortin! Tässä swapissa oli kaksi partneria joten toista "kukkalähetystä" jään vielä odottelemaan :)

 
Toisessa swapissa oli ideana lähettää parille kuoressa neljä sellaista itseltä löytyvää korttia, jotka toivoisi omiin kokoelmiin lähetettynä, postimerkkeineen jne. Pari sitten lähettää nämä neljä korttia erikseen, ilman kuorta takaisin niiden alkuperäiselle omistajalle. Tajusikohan kukaan tätä ideaa mun selityksestä... :D Ja niiden neljän takaisin omistajalleen palautuvan kortin lisäksi mukana piti lähettää yksi ylimääräinen kortti, jonka vastaanottaja, eli minä, saa pitää. Tässä kuvassa päälimmäisenä on tuo karttakortti joka jää minulle :)

Haluaisin kaikille swap-botin käyttäjille jotka tätä lukevat niin "mainostaa" tätä swappia: My owl wants to go on vacation Round 1! En tosiaankaan ole tuon swapin ylläpitäjä, mutta minusta tuo idea on ihan superhauska ja itse liityinkin tuohon mukaan :3 Harmikseni huomasin, että siihen ei ole kovin moni muu osallistunut ja aika alkaa käydä vähiin, joten ajattelin että pieni lisähuomio tälle swapille ei liene varmaan pahasta.. :)

6 kommenttia:

 1. Siis mitä! Tuon lähettäminen Australiasta on maksanut vähän päälle 30 euroa? Huhhuh :D
  Tuo kyllä on ihana paketti! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o niin näyttää maksaneen :D Oli se kyllä aika painava paketti kun sen käteen sai, ja se taitaa olla joku rekisteröity kirje tms eli siitäkin varmaan tullu lisämaksua :)

   Poista
 2. Ihanaa postia! Itse en kyllä olisi raaskinut tuhlata 30 euroa postareihin..:D Toi My owl wants to go on vacation Round 1 -swappi kuulostaa tosi hauskalta! Pitää harkita vakavasti siihen liittymistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä harkitse vaan kovasti ;) Olis harmi jos ton swapin joutuis perumaan :( Ja tosiaan ton verran rahaa postareihin on tässä taloudellisessa tilanteessa VÄHÄN liikaa :D Mut eihän se multa oo pois joku haluaa mulle lähettää niin kalliilla kaikkea kivaa ;)

   Poista
 3. 30€ tagiin josta ei pakosti/luultavasti saa läheskään yhtä paljon takasin? :O Wau!
  IHANAT noi kissa ja Fauna of Belarus kortit<3 Ite toivonki postcrossingis noita Fauna-kortteja ku oon saanu niitä jo kissan ja 2 lintua.. Miksei Suomessaki oo tollasii? :)
  Laittasin mielelläni joutsen, karhu, hirvi yms. korttei maailmalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olin kyl ihan puulla päähän lyöty kun ihmettelin tota pakettia ja noita postareita :D
   Mä en edes oo toivonut noita kortteja ja silti niitä on jo useampi tullut! Hassua :D

   Poista